Jurnal de Presedinte – Episodul 1: Legea amnistiei şi graţierii a fost RESPINSĂ în Parlament

18 noiembrie 2014, ora 20:45, in categoria Evenimente, Klaus Iohannis, Politic, Stiri

 

 Sursă: REALITATEA.NET

 

Camera Deputaţilor a respins, marţi, proiectul legii amnistiei şi graţierii, fiind înregistrate 293 de voturi în favoarea acestei decizii, un vot “împotrivă” şi o abţinere. Anterior, marţi, Comisia juridică a decis, în unanimitate, să formuleze raport de respingere la proiectul legii amnistiei şi graţierii, scrie Mediafax.

Legea amnistiei şi graţierii a fost respinsă în Camera Deputaţilor, luni seară, cu 293 de voturi, un vot împotrivă şi o abţinere.

Proiectul legislativ fusese avizat negativ, în prealabil, în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor.

Klaus Iohannis, preşedintele ales al României, a cerut luni, Parlamentului, să pună pe ordinea de zi legea amnistiei şi să o respingă.

“Solicit Parlamentului să se ţină de cuvânt şi mâine să pună pe ordinea de zi legea amnistiei şi graţierii şi să o pice. Tot mâine, rog Parlamentul să ia în discuţie toate solicitările venite din partea justiţiei şi să le încuviinţeze pe toate”, a spus Iohannis, luni.

Şi premierul Victor Ponta a propus luni respingerea legii.

“Primul mesaj pe care trebuie să-l dăm e chiar mâine, la Camera Deputaţilor. Mâine, toţi cei din coaliţie vom vota pentru respingerea definitivă a Legii amnistiei şi graţierii şi pentru încuviinţarea cererilor justiţiei. E un prim mesaj că am înţeles ce ne-a transmis electoratul ieri”, a spus Ponta, luni.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Da, se intampla in Romania –  ceea ce nu s-a putut rezolva in 9 luni , s-a rezolvat in … doua zile! Nu uitam de “martea neagra ” dar astazi ,  avem parte de ” martea alba ” !

Acesta este Episodul 1 din Jurnalul  noului Presedinte al Romaniei !

SURSA : realitatea.net                             AUTOR : Ninel Stama

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: