Jurnal de campanie Klaus Iohannis : Ziua 15 – De la om la om

18 octombrie 2014, ora 10:30, in categoria Klaus Iohannis, Politic, Sfaturi utile

Dacă alegerile s-ar ține online, am fi declarați de pe acum câștigători! Am auzit replica asta de zeci de ori, de la susținători și de la apropiați. Pentru asta vă felicit și vă mulțumesc – iată, tot online – vouă, celor care îmi trimiteți mesajele și îmi duceți mesajele mai departe. Faceți o treabă extraordinară, unică în istoria politică a României: sunteți cea mai activă comunitate strânsă în jurul vreunui candidat, cei mai implicați susținători. Văd, cu bucurie, cum speranța și dialogul renasc. De aici începe tot.

Am nevoie, însă, de ajutorul vostru și dincolo de ecranul calculatorului sau al telefonului mobil. M-am întâlnit și am discutat față în față cu mii de oameni deja, dar, cu ajutorul vostru, pot sta de vorbă cu sute de mii. Vă propun, ca în weekend-ul care urmează, să facem un experiment. Vă propun să discutați, fiecare dintre voi, cu trei prieteni, colegi sau rude despre alegerile care bat deja la ușă. Sincer. Ca de la om la om.

Vreau să știu ce-și doresc ei de la viitorul președinte al României. Ce întrebări ar vrea să-mi pună? Las comentariile de la acest articol deschise pentru întrebările și gândurile pe care le veți culege. Le voi citi, alături de echipa mea, cu atenție. Promit să aleg trei dintre mesaje și să le răspund aici, pe blog, în săptămâna care urmează.

Vã doresc, în drum spre Iași, o seară liniștită aproape de cei dragi. Ne auzim în curând.

Al vostru,

Klaus

 

Articol preluat integral de pe www.iohannispresedinte.ro 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: