Josh Zwagil lansează MyDailyChoice

12 decembrie 2014, ora 00:29, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing, Network marketing, Produse bio, RevistaPlusVenituri, Sanatate

Josh Zwagil, un câștigător de top din domeniul multi level marketing și-a anulat parteneriatul de colaborare cu vechea companie pentru a își lansa propria companie de Network Marketing numită My Daily Choice.

În compania de unde a plecat construise o organizație de 50 000 distribuitori și a călătorit prin lume pentru a vorbi și pentru a îi îndruma pe alții.

Josh a lansat MyDailyChoice, o companie de brand angajată să furnizeze cele mai bune produse și servicii prin intermediul celor mai bune industrii. Prima linie de produse este constituită din 3 produse de elită: Peak (la vârf), Boost (fortifiează) și Shield (apără).

Aceste produse conțin o varietate de ingrediente sănătoase și super fructe precum acai berry, goji, minerale ionice sau calciul extras din corali.

MyDailyChoice utilizează o strategie de marketing foarte agresivă în mediul virtual pentru a promova noua oportunitate maselor de oameni. MyDailyChoice are ca țintă să devină prima dintre puținele companii care face legătura între marketingul tradițional offline și marketingul online al erei noi.

Cu un plan de compensare care plătește 85% din volumul de vânzări, o platformă de distribuție în 150 de țări din prima zi, produse de elită și taxe de participare la prețuri reduse, Josh crede că MyDailyChoice va deveni un jucător dominant în industrie.

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: MARIA ȘTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: