“ Iubire ” – FUEGO – locul I la TOP ROMÂNESC RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI

14 octombrie 2013, ora 20:36, in categoria Evenimente

 Articol preluat de pe fanclubfuegoromania.com

Piesa „ Iubire ”, lansată la începutul acestei veri de Fuego, a ieşit învingătoare în clasamentul lunii august din cadrul emisiunii „TOP ROMÂNESC”, moderată de Titus Andrei la Radio România Actualităţi.

După o întrecere acerbă care a durat mai bine de o lună, piesa compusă de Eugenia Carabut Andrieş a ocupat locul fruntaş în urma voturilor online transmise pe site-ul emisiunii, precum şi din clasamentele venite pe adresa de email şi adresa redacţiei.
Piesa va beneficia, în viitorul apropiat, şi de un videoclip inedit, ce va fi realizat în Chişinău, alături de o echipă de profesionişti, condusă de renumitul regizor din Republica Moldova, Oleg Butnaru. Acesta va fi filmat în decoruri inedite, ce au rol de a susţine o poveste de dragoste neîmplinită, cu desfăşurare atipică şi deznodământ neaşteptat.


„ Mulţumesc tuturor celor ce au crezut în puterea acestei piese, în povestea ei şi în mesajul pe care noi, cei ce am creat-o, am vrut să îl transmitem. De asemenea, le mulţumesc pentru că au votat într-un număr atât de mare şi pentru că au simţit că iubirea poate învinge. Îi felicit totodată şi pe cei ce au fost printre nominalizaţii acestei ediţii, toţi fiind muzicieni şi interpreţi desăvârşiţi.
Cred că mai mult decât orice, acest cântec este unic prin faptul că vorbeşte, pe acorduri melodioase, despre iubire, despre însemnătatea ei şi despre felul în care ar trebui să o preţuim, să o ridicăm la rang de valoare primordială în viaţa noastră atunci când o deţinem. ”( Paul Surugiu – Fuego )

Piesa va fi inclusă pe următorul material discografic al artistului, album ce va fi lansat anul viitor şi care promite încă de pe acum că va fi un real succes, precum s-a întâmplat şi în cazul precedentului, dublul CD „ O lacrimă de cântec ” primind luna trecută, în cadrul emisiunii „ Teo Show ”, discul de aur pentru vânzări.

Felicitări dragul nostru, Fuego pentru acest prim loc în Top-ul Românesc ! Îl meriţi, şi tu ştii acest lucru, asta şi pentru că reuşeşti de fiecare dată să ajungi cu melodiile tale în sufletul nostru, şi ne permiţi să îţi îmbrăţişăm talentul cu dragostea noastră, cu … gândul nostru! Melodiile tale magice vor exista întotdeauna în sufletul nostru!

Muzica ta este spirit care răsună nemijlocit pentru noi. Vocea şi talentul tău sunt armonii care evidenţiază triumful tău pe această scenă reală, liberă, dar sensibilă şi pură. Cântecul tău e precum poezia, care nu părăseşte sentimentul dragostei, al iubirii şi care ţinteşte spre armonia sufletelor noastre, umplându-ne de-un farmec cu totul aparte.
Mulţumim tuturor cititorilor Jurnalului nostru pentru contribuţia lor în susţinerea minunatei piese “Iubire” a îndrăgitului nostru artist, Fuego !

Autor: Ninel Stama 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: