Indiferenta ajuta…

8 aprilie 2021, ora 10:15, in categoria Sfaturi utile

 
     Autor : Elsa-Maria Voda ***** Hei, tu! Da, tu! Ai intalnit in drumul tau persoane care sa te atace cu vorbe pline de venin si ura, care sa iti creeze o gandire negativa sau sa te faca sa crezi ca nu esti in stare de nimic? Sunt sigura ca ai intalnit…si inca multe.
      Poate le-ai raspuns tot cu aceeasi moneda sau poate nu le-ai dat importanta. Iar daca nu le-ai dat importanta , ei bine..ai facut foarte bine. Indiferenta doare!
     Mereu o sa ne lovim de aceste persoane negativiste si rautacioase. Mereu va sta  cineva in calea noastra pentru a ne induce in eroare, pentru a ne spune ca nu suntem buni de nimic.
    Cred ca cine face gesturile astea se simte inferior noua si incearca sa ne egaleze. Nu poate nimeni sa ne pateze reputatia sau valoarea, pentru ca aceste lucruri sunt cele pe care noi singuri le setam cand pornim pe drumul nostru. Nimeni altcineva nu poate sa ne aleaga calea si ceea ce facem.
    Iar daca asa se comporta cu noi, ma inspaimanta gandul cum se poarta cu ei insisi. Este trist , pentru ca ar trebui sa ne ajutam mereu intre noi, cu vorbe frumoase si pline de caldura sau printr-un gest oricat de mic ar fi el. TREBUIE sa scapam si sa ingropam invidia si rautatea !!!
Autor : Elsa-Maria Voda
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: