În curând JoinTalkFusion.com disponibil în 11 limbi străine

21 mai 2014, ora 07:50, in categoria Info MLM, Network marketing

Datorită creșterii recente și rapide internațional, Talk Fusion traduce în prezent noul său site de recrutare JoinTalkFusion.com în 11 de limbi străine.

Compania lucrează non-stop pentru a traduce fiecare dintre cele 13 videoclipuri JoinTalkFusion.com în 11 de limbi străine. Versiunile în engleză, spaniolă, rusă, japoneză și germană sunt deja disponibile iar în câteva săptămâni vor fi disponibile şi în alte limbi, cum ar fi portugheză, franceză, maghiară, poloneză, chineză tradițională și cehă.

JoinTalkFusion.com a debutat cu o apreciere la nivel mondial la IMAGINE, evenimentul Talk Fusion din aprilie. Această oportunitate surprinde entuziasmul alăturării companiei ca asociat independent printr-o serie de video-uri produse profesional şi promiţător.

Persoanele care urmăresc aceste video-uri pot afla cum funcţionează Planul de Compensare Instant Pay Talk Fusion, pot afla despre experiența unui Mercedes Madness și stimulentele Visul Getaway Hawaii şi pot auzi modul în care alţi oameni au obţinut un succes extrem de important ca şi asociaţi și multe altele.

Acest proiect amplu se dezvoltă de la convingerea Talk Fusion că oricine, indiferent de provenienţă, locație sau de venituri îşi pot îndeplini visele prin împărţirea cu cei din jur a Oportunităţii de afaceri de produse inovatoare de comunicare video.

Asociaţi din întreaga lume pot economisi timp și efort prin simplul fapt de a împărţi linkul personalizat JoinTalkFusion.com cu oricine și să lase videoclipurile vibrante să explice incredibila oportunitate de acolo. Potenţialii recruţi se pot alătura Fusion Talk chiar direct de pe site.

“Posibilitatea de a îţi trăi visele merită să se extindă dincolo de toate granițele și limbile”, a declarat Bob Reina, Fondator & CEO Talk Fusion (Director Executiv).

“Prin traducerea site-ului, vom oferi unei noi generații șansa de a crea un viitor financiar mai bun pentru ei înșiși și pe cei care îi iubesc. Eu abia aștept să văd cât de multe vieţi se vor schimba ca şi rezultat (n.r. al traducerii site-ului).”

Sursa: TINA WILLIAMS

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: