IDEI PRACTICE DE A REFOLOSI UNELTE VECHI IN PROIECTE MINUNATE PENTRU GRADINA

13 februarie 2016, ora 14:00, in categoria Gospodarul

 

Idei practice minunate de a amenaja un colt din gradina casei tale folosind tot felul de unelte vechi pe care le are aproape oricine in curtea casei.

Pentru a descrie natura in cuvinte alese ar trebui sa mergem in mijlocul ei pentru a-i vedea frumusetea, pentru a o admira si pentru a-i vedea perfectiunea. Poate exista ceva mai frumos? Nu. De aceea uneori alegem sa o aducem in mijlocul nostru, asezand-o la loc de cinste in gradina, iar ea prin frumusetea ei ne va cuceri pe vecie.

Cum in ultima perioada am avut parte de zile din ce in ce mai insorite, atunci este clar ca primavara ne va bate la usa mult mai devreme decat ne-am asteptat. Nu mai este mult pana atunci asa ca ne-am gandit sa va propunem si alte idei practice de a realiza obiecte decorative pentru gradina din uneltele si lucrurile vechi pe care le aveti pe langa casa, astfel incat atunci cand va veni vremea sa plantati florile voastre preferate in ele. Despre ce este vorba?

Daca aveti in curte roabe care s-au ruginit si nu le mai folositi pentru ca s-au stricat, dar nici nu vreti sa le aruncati, atunci gasiti un loc in curte pe care vreti sa-l amenajati, lustruiti-le putin, turnati pamant in ele si uite-asa sunt numai bune pentru a planta flori atunci cand vremea de afara va permite acest lucru.

Aveti o bicicleta care nu mai este functionabila?  Atunci scoateti rotile, confectionati un suport pentru ele si plantati flori dimprejurul lor. Rotile de caruta sunt o alta optiune de a infrumuseta gradina casei voastre,  plantand flori in jurul lor.

Si scarile din lemn pe care le-ati folosit la culesul cireselor din copaci, dar care s-au cam subrezit datorita trecerii timpului, sunt numai bune pentru a amenaja un loc minunat in gradina. Din cateva scandurele puteti realiza cateva rafturi pe care sa asezati ghivecele cu flori.

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

20

21

1

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

 

Sursa:ideipentrucasa.ro

Articol preluat de Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: