Herbalife – Sponsor oficial al lui Cristian Ronaldo

25 iulie 2013, ora 01:51, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing

 Herbalife a anunţat că va deveni sponsorul oficial nutritiv al jucătorului internaţional de fotbal Cristiano Ronaldo.
Portughezul internaţional, care joacă în clubul Real Madrid din Spania este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume şi un icon global al sportului din domeniu.
Herbalife va lucra împreună cu Ronaldo pentru a dezvolta şi a optimiza alimentaţia personală şi a îi asigura o varietate de produse nutritive sportive.
Contractul pe cinci ani multi-milionar în dolari cu Ronaldo include drepturi pe publicitatea globală şi variate activităţi promoţionale conexe. De asemenea include oportunitatea ca Herbalife şi Ronaldo să lucreze împreună pentru a dezvolta un nou sortiment de produse nutritive pentru sportivi ce va purta brandul ambelor părţi.

“Cred cu tărie în importanţa nutriţiei corecte pentru mine individual, atât pe teren cât şi în afara lui. Intenţionez să lucrez cu Herbalife, fiind o companie care împărtăşeşte pasiunile mele şi aduce o asemenea expertiză şi asemenea cunoştinţe în domeniul nutriţiei sportive”, afirmă Ronaldo.
“Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume, iar cineva care întruchipează filosofia noastră în buna nutriţie fiind în central unei vieţi sănătoase şi active şi un avantaj cheie în lumea competitivă a sportului de performanţă. Pasiunea lui şi crezul său se vor materializa indubitabil în oportunităţi extraordinare pentru Herbalife şi pentru distribuitorii noştri independenţi. Adorăm şi împărtăşim cu el angajamentul şi entuziasmul pentru acest parteneriat şi suntem optimişi în ceea ce priveşte viitorul nostru împreună” a spus Michael O. Johnson, CEO al Herbalife.

Acest acord este parte a programului de sponsorizare extinsă Herbalife menită să promoveze stilul de viaţă sănătos şi activ. Ronaldo se alătură peste 100 altor atleţi sponsorizaţi de Herbalife, incluzând un număr de echipe de fotbal din lume precum:   LA Galaxy în SUA,   FC Pumas în Mexic, echipa Braziliană Botafogo, şi echipele naţionale ale Belgiei şi Venezuelei.

 

 

 

 Autor: Ted Nuyten

Tradus de: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: