Halep, in grupa cu Sarapova la Turneul Campioanelor

8 octombrie 2014, ora 09:40, in categoria Cultural-Sportive, Simona Halep, Stiri

 

Cu mai putin de doua saptamani ramase pana la startul Turneului Campioanelor, intrecere care reuneste la start cele mai bune opt jucatoare de tenis din lume, Simona Halep isi cunoaste marea favorita a grupei din care face parte.

Simona Halep si Maria Sarapova au disputant finala la Roland Garros in aceasta vara

Asa cum era de asteptat, Maria Sarapova i-a furat romancei nu numai locul 2 in clasamentul WTA, ci si statutul de cap de serie la tragerea la sorti a grupelor. Cealalalta mare favorita (si prima!) a turneului din Singapore este americanca Serena Williams, liderul clasamentului WTA feminin. In prezent, se cunosc deja toate cele opt jucatoare care vor lua startul la Turneul Campioanelor: Serena Williams, Maria Sarapova, Petra Kvitova, Simona Halep, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Ana Ivanovici si Caroline Wozniacki.
Maria Sharapova at 2009 Roland Garros Paris France Halep, in grupa cu Sarapova la Turneul CampioanelorDaca va pierde si pozitia a 4-a in clasamentul WTA (in favoarea cehoaicei Petra Kvitova), Halep va fi aruncata intr-o grupa cu Sarapova, Radwanska si Ivanovici.

 

SURSA: www.enational.ro                                    AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: