FUEGO, COMBINAȚIE SURPRINZĂTOARE! Uite ce frumoasă din showbiz i-a spus DA

19 noiembrie 2014, ora 17:40, in categoria Diverse, FUEGO, Muzica

Credeai că ai văzut totul legat de Fuego? Ei bine, iată că acum surprinde din nou, cu o colaborare unică. Cunoscut pentru duetele sale cu nume importante ale scenei româneşti şi basarabene, de la Irina Loghin, Mirabela Dauer, Zenaida Julea, Nelly Ciobanu sau Nico, Paul Surugiu surprinde acum cu un duet inedit la care nimeni nu se aştepta.

Este vorba despre o artistă iubită în toată lumea, după cele două participări cu succes la Eurovision, PAULA SELING.
Cunoscuţi amândoi pentru faptul că interpretează cu sensibilitate, transmiţând emoţie prin glasul lor cald, colinde şi piese de Crăciun, Paul și Paula au interpretat împreună, într-un moment de colecţie, piesa pe care o au amândoi în repertoriu – COLINDĂM, COLINDĂM IARNA! Şi nu oriunde, ci în cadrul emisiunii moderate de către FUEGO.

Apariţia unică o puteţi urmări duminică seara, începând cu ora 20.00, pe FAVORIT TV, când Fuego îi va oferi Paulei un trofeu de excelenţă pentru toată activitatea sa.

Se pare că Fuego nu exclude o colaborare pe viitor cu Paula Seling, cu atât mai mult cu cât o apreciază enorm, pentru tehnica şi talentul său şi pentru frumuseţea umană, după cum afirma pe pagina sa oficială de Facebook – FUEGO MUSIC OFFICIAL.

Cei doi se cunosc de mult timp, încă de pe vremea în care amândoi băteau la porţile celebrităţii, fiind elevii maestrului Petre Găluşanu. Şi poate chiar o colindă, cu atât mai mult cu cât amândoi lansează acum două albume unice. Paula Seling împreună cu Marius Ciprian Pop, iar FUEGO editează pentru publicul său, cel de al nouălea album de colinde şi cântece de Crăciun din cariera sa, o colecţie de cântece ce nu vor fi uitate prea uşor, în care vorbeşte prin muzică despre dragoste, despre frigul din sufletele de iarnă, despre bucuria de a reveni acasă, despre mesele de sărbătoare îmbelşugate, culminând toate, cu autenticitatea pe care doar noi, românii, o putem simţi de Crăciun.

Albumul său va fi lansat în cadrul turneului de iarnă „ CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC “, a cărui partener media este LIBERTATEA.
Turneul va poposi în 16 oraşe, pornind de la Drobeta, pe 7 decembrie, continuând cu Timişoara, Oradea, Turda, Piatra Neamţ, Adjud, Bârlad, Iaşi, Bacău, Focşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Cluj Napoca, Sibiu şi Ploieşti, pe 22 decembrie.

“Credeţi-mă că an de an este o emoţie ce se dublează. Reîntâlnirea cu voi, la Crăciun, sărbătoarea mea de suflet, mă responsabilizează. Tocmai de asta, acum, am poveşti noi, stare, decoruri şi costume spectaculoase şi aceeaşi dragoste, dublată.” precizează FUEGO pe pagina sa de FACEBOOK.Sursa: libertatea.ro

Redactor: Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: