FLORI SI IMBRATISARI AZI PENTRU FRUMOASA SI SENZUALA ANNA LESKO !!!

10 ianuarie 2020, ora 00:01, in categoria Aniversari, Mariana Benu

 

LA MULTI ANI ANNA LESKO !!!


                   

 

 

ANNA LESKO, o artista foarte cunoscuta de multi dintre dumneavoastra, care s-a nascut la data de 10 ianuarie 1979, la CHISINAU, in REPUBLICA MOLDOVA, stabilita in ROMANIA , de la varsta de 17 ani, in urma unei vizite pe care a facut-o in frumoasa noastra tara, de care s-a indragostit iremediabil si in care si-a dezvoltat cariera de artist.

ANNA LESKO, a debutat in anul 2000, la Festivalulde la MAMAIA, cu piesa “CU TINE EU”. A lansat de-a lungul carierei sale muzicale mai multe materiale discografice, dintre care amintim cel de-al doilea album al sau “INSEPARABILI”, care a constituit un success commercial, artista fiind recompensata cu un DISC DE AUR pentru vanzarile inregistrate.

In anul 2010, ANNA LESKO, si-a lansat cel de-al cincilea material discographic, intitulat “JOCUL SEDUCTIEI”pentru care solista a lucrat cu om serie de compozitori, albumul fiind precedat de doua extrase pe single, “BALALAICA” si  “IN MY BEDROOM”.     In paralel cu cariera muzicala , artista a cochetat si cu pasiunea pentru picture , iar in acest sens a fost consiliata de personalitati notabile , precum SABIN BALASA si MIRCEA NOVAC, fiind foarte apreciata, chiar primind felicitari din partea domnului SABIN BALASA.   Astazi , ne alaturam fanilor frumoasei , senzualei si indragitei artiste pentru a-i ura cel mai sincer si mai calduros “LA MULTI ANI ” , insotit de toate gandurile bune !!!

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: