Donald Trump și-a vândut un penthouse din Manhattan, cu 21 milioane dolari.

12 octombrie 2015, ora 21:30, in categoria Imobiliare, Top Leaderi, Vanzari-Cumparari

 

Proprietar al unui imperiu imobiliar, Donald Trump a vândut recent unul dintre cele mai spectaculoase apartamente pe care le deține în Manhattan, New York. Noul proprietar este un american ce a dorit să păstreze discreția asupra identității sale; acesta a plătit nu mai puțin de 21 milioane dolari, pentru a locui într-una dintre cele mai râvnite zone ale lumii.

Donald Trump și-a vândut un penthouse din Manhattan, cu 21 milioane dolariDonald Trump a semnat recent contractul de vânzare a uneia dintre cele mai spectaculoase proprietăți din portofoliu – amplasat la etajul 24 al unui zgârie-nori din Manhattan, apartamentul de 575 metri pătrați a fost cumpărat de un client american, pentru suma de 21 milioane dolari.

Magnatul american nu a locuit niciodată în acest apartament, pe care l-a scos la vânzare în urmă cu un an și jumătate, la prețul de aproape 25 milioane dolari. Cu puțin înainte de apariția cumpărătorului, Trump era hotărât să închirieze această locuință unui client dispus să ofere 80.000 dolari/lună, ce dorea să se mute de la 1 septembrie. Contractul de cânzare-cumpărare a fost semnat vineri, cumpărătorul nedorind să își dezvăluie identitatea presei. Potrivit consultantului imobiliar care s-a ocupat de această tranzacție, acesta este unul dintre cele mai mari prețuri obținute pe o locuință din această clădire (peste 36.500 dolari/mp).

  • Apartamentul cu numărul 24 ocupă întregul nivel, având cinci dormitoare și șapte băi
  • Donald Trump mai deține și alte locuințe în această clădire, inclusiv un penthouse care ocupă ultimele două niveluri. Cu o suprafață de puțin peste 580 mp, apartamentul este scos la vânzare cu prețul de 35 milioane dolari

Parte din portofoliul magnatului imobiliar, clădirea Trump Park Avenue conține 120 de apartamente de lux și 8 penthouse-uri. Aplasată într-una dintre cele mai scumpe zone din Statele Unite ale Americii (Upper East Side, din Manhattan, New York), clădirea a fost achiziționată de către către Donald Trump în anul 2002, pentru suma de 115 milioane dolari. Construit în anul 1929, zgârie-nori-ul cu 32 de etaje a fost inițial hotel și avut diverse utilizări, până când Donald Trump l-a transformat în clădire rezidențială, în 2004. Dincolo de faptul că locuiesc într-una dintre cele mai râvnite zone din lume, locatarii acestui bloc beneficiază de servicii de pază la poartă și de menaj zilnic.

Sursa : articol preluat integral de pe Imopedia.ro

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: