Doi profesionişti în vânzări directe se mută la Nerium

31 ianuarie 2014, ora 00:49, in categoria Info MLM, Network marketing

Mark şi Tammy Smith câştigătorii nr. 1 din cadrul companiei Nerium Internaţional au anunţat astăzi că ambasadorul de 5 stele Tim Sharif se mută de la ViSalus la Nerium.

Se pare că Nerium a mai câştigat înca un gigant. Familia Sharif este una dintre cele mai de succes familii în vânzări în reţea.
Acesta este încă o nouă mare izbândă pentru Nerium care pare să câştige teren. Tim Sharif a fost 500k în XanGo, apoi a mers mai departe pentru a ţinti cele 5 stele ViSalus.

Şi Evan Klassen, profesionistul Vânzărilor Directe în plan internaţional şi autorul care înregistrează vânzări de top pentru cărţile şi publicaţiile de specialitate, se alătură companiei Nerium. Născut în Asia Centrală, Evan este unul din cei 9 copii care au crescut într-o familie expusă la sărăcie şi război civil. El a experimentat pe pielea lui provocările şi greutăţile vieţii.

Apa curată şi hrana sunt lucruri pe care le luăm drept banalităţi asigurate pe merit însă chiar şi aceste simple lucruri nu sunt totdeauna disponibile pentru toţi în aceeaşi măsură şi de multe ori vieţile lui şi ale membrilor familiei au fost periclitate datorită războiului.

Evan Klassen a emigrat către Germania şi apoi către America în 2006. Entuziasmul său de a ajuta oamenii l-au ghidat către vânzările directe în 2008. El este cel care a construit rapid o echipă de vânzări de peste 20 000 distribuitori în 23 de ţări.

Evan a fost recent votat în Topul 100 de tineri sub 30 de ani, Lideri de vânzări în reţea pe întreg mapamondul şi este entuziasmat să se alăture companiei Nerium.

Îi are printre partenerii săi de afaceri şi pe Mark şi Tammy Smith, dedicaţi companiei Nerium pe termen lung. Aceştia şi-au propus ca împreună să ajute 1000 de familii să atingă un venit anual de 6 cifre.

Nerium International, este o companie care promovează produse destinate îngrijirii pielii certificate ştiinţific şi a fost desemnată câştigătoarea Premiului Bravo Top 100 Global – Ascensiunea 2012 pentru vânzările record de 100 milioane de dolari în vânzări în primul an.

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: