Despre Cardiff – prezentare, informatii, fotografii si recomandari

16 martie 2017, ora 00:21, in categoria Diverse, Educatie, Ninel Stama, Turism international

Autor : Ninel Stama ***** Cardiff este un oraş şi una dintre cele 22 zone de consiliu ale Ţării Galilor. Este totodată capitala Ţării Galilor. Până în Secolul XIX Cardiff era un oraş mic, dar odată cu dezvoltarea industriei în regiune, oraşul a devenit un port important.

Cardiff este un oraş mândru de cultura, istoria şi limba sa, care au parcurs o călătorie fascinantă în ultimii 2000 de ani. Vizitandu-l veti descoperi dezvoltarea orasului de-a lungul timpului de la o mica asezare, la cel mai aglomerat port din lume si in final la capitala moderna de astăzi.

Cultura bogata a orasului Cardiff a beneficiat de o gamă diversă de influenţe, de la romani şi normanzi in antichitate la revoluţia industriala şi la industria cărbunelui – care a transformat Cardiff dintr-un oraş mic într-un oraş înfloritor, cunoscut in toata lumea.

Vechile docuri din portul Cardiff au fost reorganizate în ultimul deceniu pentru a crea Golful Cardiff, ce adaposteste un mare lac folosit pentru navigatie şi sporturi acvatice, elegantul hotel de cinci stele St David’s Hotel and Spa, şi Mermaid Quay un atractiv restaurant cu o bucatarie variata, de la preparate din bucataria italiana pana la cea turcească.

Fie că sunteţi în căutarea unui hotel de lux de cinci stele, a unei case de oaspeti confortabile, sau a unei camere mai ieftine, in Cardiff aveti de unde alege, iar cele mai multe unitati de cazare sunt la doar o scurtă plimbare distanta de atractiile turistice, magazine şi staţia de cale ferată .


Cardiff este un oras divers şi multicultural care aduce oamenii împreună, şi celebrează unicitatea. Un oraş modern, Cardiff face eforturi sa multumeasca pe toata lumea, indiferent de rasă, credinta sau varsta.

Tuturor celor care au decis sau vor decide sa mearga in Cardiff, fie ca  turisti, fie pentru studii sau pentru un job, intreaga echipa a  Jurnalului de Drajna  le transmite din suflet un gand bun si-i asigura ca au facut o excelenta alegere, galezii fiind printre putinele popoare din lume  unde mandria propriei istorii , a traditiilor  , a sadit permanent pe chipul lor un zambet primitor , un zambet ce iti confera o  liniste aparte, o senzatie  de amabilitate discreta la tot pasul.

SURSA : directbooking.ro

 


 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: