Desemnarea Noilor Ambasadori Britanici ViSalus

24 iulie 2013, ora 01:43, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing

 

 

Promoterii fondatori ai Body By Vi Regatul Unit, Peter şi Hilary Webb au devenit unii dintre primii ambasadori ai Regatului Unit ajungând Ambasadori 1 Stea în doar 45 de zile după ce au început lucrul pe 15 Aprilie 2013.

Peter şi Hilary sunt cu mândrie înrolaţi în Vi de către co-fondatorul Nick Sarnicola şi au făcut parte dintre Liderii de Lansare care au creat una dacă nu cea mai mare lansare a unei Reţele de Vânzări pe piaţa Regatului Unit cu peste 16,000 persoane care deja se află în Provocarea Body By Vi 90 de zile.

Venind chiar de la evenimentul de pre-lansare Vi din Regatul Unit la Birghingam NEC cu peste 3000 invitaţi Peter spune “Suntem atât de mândri de echipa noastră şi de întregul val de Ambasadori care îşi fac apariţia aici pe scena Regatului Unit. Nu numai că avem sprijinul imens al lui Nick dar îi avem ca ghizi şi mentori pe Ambasadorii Regali Tony şi Rhonda Lucero şi Ambasadorul de 5 stele Bryon Bellville aşa încât ne-am bucura să le mulţumim pentru incredibilul suport în a ne ajuta să construim atât de rapid.   Ceea ce ne face cei mai mândrii dintre toate este faptul că am ajutat peste 50 de persoane să se califice pentru Bonusul BMW şi avem deja 4 viitori Ambasadori sau chiar mai mulţi în echipa noastră inclusiv pe cel mai tânăr Ambasador Josh Churcher la vârsta de doar 22 de ani”

Misiunea noastră aici în Regatul Unit şi apoi în lume este să ajutăm în lupta cu una dintre cele mai mari probleme din ziua de astăzi din lume, Obezitatea Epidemică, iar Provocarea Body By Vi de 90 de zile este o bună soluţie pentru stilul de viaţă actual. Provocarea permite oamenilor să înceapă să facă ceva în această privinţă şi să aibă rezultate rapid în timp ce sunt susţinuţi şi remuneraţi în acelaşi timp.

Peste 3000 de persoane sunt prezenţi la evenimentul de pre-lansare Vi în Regatul Unit unde 259 de promoteri britanici sunt recunoscuţi drept Calificaţi în Clubul BMW Bimmer iar 822.000 £ au fost premiate pe scenă sub formă de bonusuri pentru Directorul Naţional, Directorul Prezidenţial şi Ambasador.

Suntem atât de mândri de echipa noastră atât de talentată, dedicată şi distractivă şi intenţionăm să ajutăm mii de oameni să obţină rezultate prin alăturarea în provocarea Body By Vi 90 zile în jurul Regatului Unit şi chiar şi în lume.

 

 

Autor: TED NUYTEN

Tradus de: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: