De ce sexul in relatie este mult mai incitant decat sexul de ocazie

13 decembrie 2020, ora 23:30, in categoria Diverse, MIHAELA DOBRESCU

Pentru propria experienta sexuala, fiecare ar trebui sa stie ce inseamna sexul de ocazie. Insa toate experientele personale si toti sexologi demonstreaza faptul ca sexul in relatie este mult mai incitant, mai incendiar decat cel de ocazie.

Iata cateva motive pentru care exista mai multa placere in sexul in relatie decat in cel de ocazie!

1. Partenerul chiar stie ce face

Doar in cadrul unei relatii de lunga durata partenerii ajung sa se cunoasca fizic si sexual cu adevarat. Timpul petrecut impreuna si partidele de sex ajuta la dobandirea acelor cunostinte in materie de sex, in materie de ce-i place celuilalt, pe care la sexul de ocazie partenerii nu au cum sa le descopere. Intr-o relatie, partenerul stie ca tie iti place “asa” si “nu asa”, stie cum sa te cuprinda cu bratele si cand sa preseze, in timp ce partenerul de ocazie actioneaza, pur si simplu, “la nimereala”.

2. Este OK sa razi de mici incidente

Stii zgomotele acelea aiurea generate in anumite pozitii sexuale de anumite orificii? Ei bine, intr-o relatie de lunga durata poti rade de ele sau le poti ignora total, in timp ce, cand faci sex de ocazie, cu un partener abia cunoscut, tot ce simt este o jena imensa. Practic, intimitatea crescuta intre partenerii din relatia de lunga durata face ca orice fel de incident, mic sau mare, sa poate fi solutionat fara sentimente de rusine, jena.

3. Este OK sa va luati in brate dupa

Dupa o partida de sex cu un om abia cunoscut, se prea poate sa-ti pui intrebarea “Oare e ok sa-l iau in brate?” sau “De ce nu m-a luat in brate putin?”. Ei bine, astfel de intrebari nu apar in relatiile de lunga durata, caci partenerii isi fac propria lor rutina post-sexuala.

4. Sunt sanse mai mari ca femeia sa atinga orgasmul

Intimitatea crescuta intre parteneri si faptul ca acestia se cunosc fizic mult mai bine decat orice parteneri de ocazie cresc semnificativ sansele femeii sa atinga orgasmul.

5. Mai putina inhibitie

Partenerii sexuali si mai ales femeile sunt mai deschise sa incerce noi practici sexuale intr-o relatie de lunga durata decat in timpul unei partide de ocazie.

 

SURSA: lyla.ro                                               AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: