Cristian Tudor Popescu, despre Ponta şi Tăriceanu: “Un marţafoi şi un premier-meteo”

8 septembrie 2014, ora 21:10, in categoria Analisti

Nu e nevoie de Băsescu să ne explice de ce e ridicol Tăriceanu. Orice cetăţean cu bun-simţ se uită lung la acest Tăriceanu, care a fost vreme de 4 ani premierul României. Acest marţafoi a condus România vreme de 4 ani. Un om capabil de asemenea gesturi prosteşti… El mai dorea să retragem trupele din Irak, care erau acolo sub egida NATO, să le retragem peste noapte.

Nu este comentabilă această acţiune a domnului Tăriceanu. Dacă alţi domni doresc să piardă electoral, n-au dect s-o facă. Eu cred că n-o vor face, pentru că reacţia populaţiei va fi clară şi inevitabilă. Nu suntem tâmpiţi. La asemenea măsură ce este inutilă, cine va lua în considerare asta ca o măsură utilă poporului?

Nu cred că e o gafă în ce-l priveşte pe Ponta (n.r. – premierul a declarat că efectele celor zece ani de mandat ai lui Traian Basescu sunt asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania). El are asigurată o poziţie ca premierul-meteo. Privirea lui arată postura, ignoranţa şi incompetenţa lui Victor Ponta.

Declaraţia cu Hitler nu vine ca urmare a ignoranţei, există un loc comun a propagandei sovietice, ce califică pe toţi duşmanii secerii şi ciocanului drept nazişti. Acest reflex îl are Putin. Stânga bolşevică are acest reflex să-şi califice duşmanii dreăpt nazişti. Ea are rădăcini vechi în istoria partidului comunist bolşevic“, a spus Cristian Tudor Popescu în direct la Realitatea TV.

 

Articol preluat de pe www.realitatea.net

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: