Cozile ruşinii la Londra. Ca să ajungi la capătul cozii trebuie să mergi 10 minute. Femeile cu copii şi cele însărcinate au prioritate

16 noiembrie 2014, ora 13:30, in categoria Diaspora, Evenimente, Stiri

 SURSA : www.vreaupresedinte.gandul.info

Cozile ruşinii la Londra. Ca să ajungi la capătul cozii trebuie să mergi 10 minute. Femeile cu copii şi cele însărcinate au prioritate

Maria Mărcuş, o româncă aflată la Londra, care se află în faţa consulatului României şi aşteptă să voteze de la ora 7:20, a povestit la Gândul LIVE că sunt cozi interminabile pentru că numărul celor care vor să voteze astăzi este mai mare decât în primul tur. “Sunt foarte sigură nu vor reuşi toţi să voteze aşa cum ni s-a promis. Ca să ajungi la capătul cozii trebuie să mergi 10 minute”, a spus aceasta. Ea îi îndeamnă pe toţi românii să iasă să voteze şi pentru cei aflaţi în străinătate care nu pot face asta din cauza proastei organizări a autorităţilor din România.

Roxana, o altă româncă de la Londra, a povestit la Gândul LIVE că oamenii s-au organizat şi le permit femeilor cu copii şi celor însărcinate să voteze cu prioritate pentru că este foarte frig, iar timpul de aşteptare e foarte mare, în condiţiile în care numărul secţiilor de votare nu a fost suplimentat.

Roxana le-a transmis tuturor românilor din ţară să meargă şi să voteze pentru că “este important să credem că opţiunea noastră contează şi ne va demonstra că putem”.

Articol preluat integral de pe www.vreaupresedinte.gandul.info

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: