Cotlete de miel cu lămâie şi cimbru
10 aprilie 2018, ora 14:00, in categoria Diverse, MIHAELA DOBRESCU
Ingrediente
- 1/2 ceaşcă de ulei de măsline
- 1/4 ceaşcă de suc de lămâie
- 1 lingură de cimbru proaspăt, tocat
- sare şi piper după gust
- 12 antricoate de miel
Mod de preparare:
- Amestecaţi uleiul de măsline, sucul de lămâie şi cimbrul într-un bol mic. Condimentaţi cu sare şi piper după gust. Puneţi antricoatele de miel într-un vas plat şi ungeţi cu amestecul de ulei de măsline. Lăsaţi o oră la marinat în frigider.
- Preîncălziţi grătarul la temperatură ridicată.
- Ungeţi grătarul cu puţin ulei. Puneţi pe grătar antricoatele şi aruncaţi sosul de marinat. Lăsaţi 10 minute pe grătar, întoarceţi o singură dată, lăsaţi să se pătrundă după preferinţe.
SURSA: .philips.ro AUTOR: Mihaela Dobrescu