Cotlete de miel cu lămâie şi cimbru

10 aprilie 2018, ora 14:00, in categoria Diverse, MIHAELA DOBRESCU

 

Ingrediente

  • 1/2 ceaşcă de ulei de măsline
  • 1/4 ceaşcă de suc de lămâie
  • 1 lingură de cimbru proaspăt, tocat
  • sare şi piper după gust
  • 12 antricoate de miel

Mod de preparare:

  1. Amestecaţi uleiul de măsline, sucul de lămâie şi cimbrul într-un bol mic. Condimentaţi cu sare şi piper după gust. Puneţi antricoatele de miel într-un vas plat şi ungeţi cu amestecul de ulei de măsline. Lăsaţi o oră la marinat în frigider.
  2. Preîncălziţi grătarul la temperatură ridicată.
  3. Ungeţi grătarul cu puţin ulei. Puneţi pe grătar antricoatele şi aruncaţi sosul de marinat. Lăsaţi 10 minute pe grătar, întoarceţi o singură dată, lăsaţi să se pătrundă după preferinţe.

SURSA: .philips.ro                                            AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: