Corpul se vindecă singur dacă înţelegi CAUZA BOLII

9 februarie 2021, ora 15:30, in categoria MIHAELA DOBRESCU, Sanatate

Ești “doctorul absolut” al tratamentului şi procedurilor de autovindecare a bolii, nu vei mai fi tratat, ci te vei trata singur.

Se bazeaza pe înţelegerea cauzei care a provocat conflictul şi implicit boala, pe rezolvarea conflictului generator al bolii si pe strategia de evitare a acestui conflict pe viitor.

Fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui ȘOC EMOȚIONAL. Cu cât durează mai mult conflictul, cu atât se îmbolnăvește mai rău organul corespunzător acestui tip de conflict.

Orice boală este cauzată de un ȘOC EMOȚIONAL care surprinde individul total nepregătit

Un bărbat, de exemplu, poate suferi un ȘOC EMOȚIONAL de „pierdere a teritoriului”, când își pierde casa sau locul de muncă, pe neașteptate; pentru o femeie, un ȘOC EMOȚIONAL „în cămin” poate fi o grijă pentru binele unuia dintre membrii familiei; un ȘOC EMOȚIONAL de tipul „abandonului” poate fi declanșat de un divorț neprevăzut sau de o spitalizare de urgență; copii suferă deseori un ȘOC EMOȚIONAL „de separare”, când mama se decide să se întoarcă la muncă sau când se despart parinții.

Fiecare cancer sau altă afecțiune gravă, are drept cauză un CONFLICT care generează UN ȘOC EMOȚIONAL care îmbolnăvește omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ. Tipul conflictului care a generat ȘOCUL EMOȚIONAL determină ZONA în care apar vibrații anormale în creier.

Fiecare parte a corpului corespunde unei caracteristici psihocomportamentale esențiale. Posturile complexe pe care le adoptăm, se pot traduce prin combinarea semnificațiilor simbolice ale părților corpului care sunt implicate.

“Adevărul nu reprezintă ceea ce vezi, ci ceea ce simți. Adevărul este relativ și puternic influențat de impresiile și sentimentele individuale. Impresiile și sentimentele sunt îngrășămintele prejudecăților care ne conduc pașii. Nu sunt deloc obiective, însă ne liniștesc și ne vindecă de ignoranța care este cea mai rea dintre pandemiile omenirii și germenul oricărei violențe” … gânduri bune

 

SURSA:stanoiugroup.ro                                       AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: