Copilul problemă care nu s-a lăsat învins de “legile străzii”. Povestea tânărului care a ajuns, din închisoare, CEO de companie

23 aprilie 2014, ora 00:10, in categoria Financiare, Info MLM

Ryan Blair, CEO-ul companiei ViSalus, a trăit de mic copil o viaţă periculoasă pe stradă, dar a avut tăria de a nu se lăsa învins. Astăzi este un milionar apreciat. În doar 16 luni de zile, acesta a reuşit performanţa de a transforma datoria de şase milioane de dolari a companiei sale într-un venit de 150 de milioane de dolari, relatează Business Insider.

Ryan Blair a făcut parte dintr-o familie destrămată. Tatăl său a căzut pradă dependenţei de droguri, iar de la vârsta de 13 ani, Blair a fost nevoit să muncească pentru a putea supravieţui.

De mic copil a suferit de dislexie şi hiperactivitate. Din cauză că nimeni nu s-a ocupat de el, în clasa a IX-a a renunţat la şcoală şi a intrat în lumea periculoasă a străzii.

Arestările au început să curgă, ultima vizită după gratii a făcut-o la 16 ani, când a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Din fericire, doi ani mai târziu, mama sa a început să se întâlnească cu un bărbat bogat care l-a ajutat să iasă mai repede din închisoare. Cu sprijinul său, Blair a realizat că business-urile legale nu diferă foarte mult de micile afaceri ale străzii, aşa că a decis să aplice tot ceea ce ştia pentru a construi ceva productiv, cum ar fi înfiinţarea unei companii.

La 21 de ani, fostul copil-problemă şi-a lansat prima sa firmă, numită 24/7 Tech.
“Cu mult timp înainte să devin un antreprenor milionar, eram un copil cu un cazier judiciar plin, experienţa de stradă şi o mulţime de temeri cu privire la abuzurile tatălui meu. Adolescenţa mea a fost începutul unei vieţi obişnuite, productive”, a povestit Blair.

Ryan Blair este astăzi CEO-ul companiei ViSalus şi a câştigat premiul DSN Global Turn Around în 2010, după ce a reuşit să transforme o datorie de şase milioane de dolari, făcută în 2008, într-un venit de 150 de milioane de dolari. 

“Am deprins aptitudini de business trăind o viaţă săracă şi având o familie implicată intens în afaceri ilegale”, a mai spus Blair.

Mai mult, antreprenorul este 100% dispus să angajeze persoane care au cazierul pătat, atâta timp cât acestea doresc să-şi schimbe stilul de viaţă într-unul corect.

SURSA : www.incont.ro

AUTOR : NINEL STAMA

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: