CONCURSUL CU PREMII organizat de “Jurnalul de Drajna”.Castigatorii din luna octombrie : Locul I – Chitu Ioana din Bucuresti, 14.258 minute alaturi de noi in luna octombrie !!!

23 noiembrie 2014, ora 12:02, in categoria CONCURSURI, Evenimente, Stiri

 

Doamna CHITU IOANA,  din Bucuresti , este cititoarea si ascultatoarea noastra fidela care a petrecut in total,  alaturi de noi,  in luna octombrie 2014 ,  14.258 de minute.Incredibil rezultat!!!

Cu acest rezultat , dansa a reusit, detasat , sa ocupe LOCUL I  la Concursul nostru cu premii.

Felicitari doamna CHITU IOANA, mult succes in continuare, va multumim din suflet , va dorim  sanatate si prosperitate in familia dumneavoastra !!!

 

 

 

Dupa primirea premiului prin curier, doamna CHITU IOANA ne-a trimis la redactie  aceasta fotografie si urmatorul mesaj :

”Va multumesc ca existati, ca ne faceti zilele si noptile minunate…multumesc fondatorilor ,  le doresc viata lunga cu multe impliniri! Nu in ultimul rand despre produsele Escapade Fashion primite ca premiu: sunt minunate – eleganta, finetea si coloritul imi umple sufletul de bucurie ,incredere si feminitate.Pentru ca ati implinit de curand frumoasa varsta de 3 ani va doresc multi ,multi ani!!!  De ce nu, o colaborare este de luat in calcul dar, in orice caz,  publicitate va fac si arat catalogul la toate prietenele mele, la toate rudele si chiar am propus managerei noastre de la Tupperware sa adauge langa produsele lor si propunerea Escapade .

Dar cum timpul  nu-mi ajunge niciodata,  voi propune tinerelor mele prietene  aceasta colaborare.

 Inca o data va multumesc ca existati si ca imi tineti companie in lungile nopti pustii  si reci.

 Cu  toata stima si consideratia ,

 este putin spus  un sincer , multumesc !

Ioana Chitu –Bucuresti ”

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Sarutmainile stimata doamna Ioana Chitu, 

Ati reusit sa ne impresionati cu acest rezultat fantastic…14.258 de minute petrecute  in total in luna octombrie  alaturi de Jurnalul de Drajna !!!

Un rezultat  care depaseste si cele mai optimiste asteptari ale noastre, o medie de audienta  care poate atrage invidia oricarei televiziuni consacrate, cu atat mai mult al oricarui radiou sau jurnal online.

Va multumesc din suflet!

Cu consideratie,

Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: