CONCURSUL CU PREMII organizat de “Jurnalul de Drajna”.Castigatorii din luna octombrie : Locul 3 – Francu Anuta din Giurgiu, 5373 minute alaturi de noi in luna octombrie !!!

23 noiembrie 2014, ora 12:00, in categoria CONCURSURI, Stiri

Doamna ANUTA FRANCU,  din Giurgiu , este cititoarea si ascultatoarea noastra fidela care a petrecut in total,  alaturi de noi,  in luna octombrie 2014 , 5373 de minute !!!

Cu acest rezultat , dansa a reusit sa ocupe locul 3 la Concursul nostru cu premii.

Felicitari dna Anuta Francu, mult succes in continuare, va multumim din suflet , va dorim  sanatate si prosperitate in familia dumneavoastra !!!

 

 

Dupa primirea premiului prin curier, dna Anuta Francu ne-a trimis la redactie  aceasta fotografie si urmatorul mesaj :

”Am primit cu mare bucurie premiul oferit de fondatorii si echipa “Jurnalul de Drajna”,  premiu pe care l-am castigat prin fidelitatea mea de a citi articolele de pe jurnal si pentru ca ascult foarte mult si imi place,  muzica de suflet oferita de radioul online. 

 Cu siguranta voi ramane  o cititoare si o ascultatoare fidela , datorita minunatei echipe, echipa pe care o felicit pentru modul in care reuseste sa incante sufletele a mii de romani , oriunde se afla ei in lume , 24 de ore din 24 !

Felicitari  firmei Escapade Fashion pentru produsele de calitate pe care le distribuie.Dupa ce am primit produsele ca premiu si dupa ce am rasfoit atenta catalogul primit,  sunt interesata , daca se poate , de o consiliere pentru a incepe  o colaborare  cu  Escapade. Este in acelasi timp o dorinta,  dar si o speranta pentru  un venit suplimentar.

Cu drag si sinceritate,

Anuta Frincu din Giurgiu ”

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Sarutmainile stimata doamna Anuta Francu, va asigur de tot respectul si consideratia mea !

Cu stima,

Ninel Stama

 

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: