CONCURSUL CU PREMII organizat de “Jurnalul de Drajna”.Castigatorii din luna octombrie : Locul 2 – Clipici Veronica din Danesti- Gorj, 7334 minute alaturi de noi in luna octombrie !!!

23 noiembrie 2014, ora 12:01, in categoria CONCURSURI, Evenimente, Stiri

Doamna CLIPICI VERONICA,  din Danesti – Gorj , este cititoarea si ascultatoarea noastra fidela care a petrecut in total,  alaturi de noi,  in luna octombrie 2014 , 7334 de minute !!!

Cu acest rezultat , dansa a reusit sa ocupe LOCUL II  la Concursul nostru cu premii.

Felicitari doamna Clipici Veronica, mult succes in continuare, va multumim din suflet , va dorim  sanatate si prosperitate in familia dumneavoastra !!!

 

 

Dupa primirea premiului prin curier, doamna Clipici Veronica ne-a trimis la redactie  aceasta fotografie si urmatorul mesaj :

” Jurnalul de Drajna (radioul si jurnalul) inseamna pentru mine

cel mai important sprijin in viata, dupa familia mea.

 

 Va multumesc si urez

intregului colectiv sanatate si putere de munca!!!

 

Vreau sa va multumesc din suflet pentru cadourile minunate pe care mi le-ati trimis ca premiu si de care sunt foarte multumita si incantata . Am constatat cu aceasta ocazie, ca firma  Escapade Fashion  are produse de calitate.

 

Imi plac produsele si pentru acest motiv, imi propun si imi doresc o colaborare cu Escapade Fashion.Urez un sincer “La multi ani Escapade” cu ocazia implinirii celor  3 ani, mult success !

 

Jurnalul de Drajna reprezinta  un balsam pentru suflet si o nestemata pentru spirit. Sunt o ascultatoare si o cititoare fidela a radioului si jurnalului dumneavoastra, va iubesc pe toti si va doresc mult succes in viitor !

 

Cu mult drag pentru intreaga echipa,

Clipici Veronica din Danesti- Jud.Gorj ”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Sarutmainile stimata doamna Veronica Clipici,  primiti din partea mea toata consideratia pentru fidelitatea dumneavoastra !

Sunt impresionat de rezultatul dumneavoastra pe luna octombrie(7334 de minute petrecute alaturi de noi) si sunt fericit ca premiul 2 a plecat din Drajna-Prahova si a ajuns la Danesti-Gorj.

Succes si sanatate multa in familie !

Cu stima,

Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: