Comuna Drajna din Judeţul Prahova are Primar : DNA VIOLETA GONŢEA !!! Ce va face acum secretara care a lăsat Comuna fără Primar mai mult de un an???

16 septembrie 2013, ora 22:25, in categoria Evenimente, Sociale, Stiri / evenimente locale

Strigăte şi chiote de bucurie astăzi după prânz prin toate satele comunei Drajna. După ce s-au întors de la Festivitatea de deschidere a anului şcolar, părinţii, bunicii şi străbunicii copiilor au aflat că Dna Violeta Gonţea, aleasă de ei cu o majoritate de voturi în 2012 ca Primar al Comunei Drajna, a obţinut astăzi 16.09.2013 soluţionarea favorabilă din partea Curţii de Apel Alba, în Dosarul 5739/105/2012.
Dna Violeta Gonţea după câştigarea alegerilor din 2012 ca Primar, a fost suspendată în urma propunerii nr. 5192/12.07.2012 făcute de fosta şi actuala Secretara a Primăriei Drajna, Ioniţă Roxana, prin Ordinul nr. 403/25.07.2012 emis de Prefectul Judeţului Prahova, Dl Marius Gabriel Sersea.

 Curtea de Apel Alba a soluţionat astăzi 16.09.2013 Dosarul 5739/105/2012 admiţând recursul dnei Primar Violeta Gonţea de anulare a actului administrativ şi modifică în tot Sentinţa Tribunalului Prahova nr. 1493/14.02.2012. În urma alegerilor democratice ale cetăţenilor din Drajna, după mai mult de un an de zile, cetăţenii salută faptul că în România JUSTIŢIA îşi face datoria, cu atât mai mult cu cât acest act de dreptate se petrece în oraşul simbol al României, Alba Iulia.

Avem convingerea că în perioada rămasă din actualul mandat, dna Primar Violeta Gonţea va reuşi să convingă fiecare consilier că deciziile trebuiesc luate repede , în întâmpinarea necesităţilor şi priorităţilor oamenilor din fiecare sat, că banii trebuiesc gestionaţi, cheltuiţi şi investiţi corect.
A rămas un gust amar pe buzele drajnenilor datorită demersului făcut de Secretara Ioniţă Roxana, responsabilă prin gestul şi interesul său personal de întârzierea iniţiativelor şi proiectelor noului edil cu aproximativ un an şi jumătate. Cine a avut şi cine are de suferit din tot acest “joc”?  Cu siguranţă fiecare locuitor al acestei comune… în acest fel secretara a indus în eroare un Prefect care iubeşte zona şi locuitorii acestei comune, Drajna fiind şi locul natal al tatălui distinsei doamne Adina Vălean, soţia Preşedintelui Senatului României.

În acest interval de timp, Ioniţă Roxana  îşi propunea permanent poziţii confortabile în organigramă: Secretar, Şef Poliţie Comunitară (fără examen dar cu sporuri-avea 2 subalterni!), Consilier Juridic şi din nou Secretar.

În speranţa că Primăria Drajna va fi administrată corect, de către cei aleşi democratic şi de către ceilalţi funcţionari publici care trebuie să înţeleagă că sunt plătiţi pentru a lucra în interesului cetăţenilor din fiecare sat al comunei noastre, urăm succes dnei Primar Violeta Gonţea!


Autor: Renaşterea Ogretinului

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: