Compania Nu Skin a întâmpinat dificultăţi în China, dar sunt deschişi să le rezolve

2 februarie 2014, ora 00:39, in categoria Info MLM, Network marketing

„Suntem conştienţi de faptul că inspectorii chinezi au iniţiat investigaţii pentru a observa probleme ridicate de rapoartele recente. Guvernul monitorizează în mod regulat toate afacerile din această piaţă ce se dezvoltă rapid şi aşa cum avem bunul obicei, vom continua să comunicăm deschis cu inspectorii pentru a răspunde la întrebările pe care aceştia le-ar putea avea.

Ca parte integrantă a angajamentului nostru aflat în desfăşurare de a îndeplini toate reglementările chineze aplicabile, am iniţiat propria noastră recenzie de la zonă la zonă şi îi vom invita pe inspectori să ne ofere asistenţă în acest demers. Ţinând cont de creşterea substanţială în puterea de cumpărare în China pe parcursul anului trecut, vom face paşi pentru a consolida eforturile noastre pe training şi educaţie. Pe măsură ce lucrăm prin această situaţie emergentă şi rămânem concentraţi pe creştere pe termen lung, este posibil să apară un impact negativ în veniturile Chinei, dar este prea devreme să ştim dacă asistenţa din demersurile anterioare va fi afectată.

Ne menţinem angajamentul de a lucra în mod cooperant cu guvernul pentru a asigura o creştere pe termen lung, sustenabilă pe această piaţă importantă. Nu Skin are o istorie de 11 ani de business în China. Suntem dedicaţi în a opera la capacitate maximă pentru a satisface toate reglementările aplicabile aşa cum sunt dictate şi consolidate de guvernul chinez.”

 

Sursa: TED NUYTEN

 

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: