Chifteluţe de post

22 martie 2014, ora 00:45, in categoria Sfaturi utile

Ingrediente:
1 pungă granule soia,
5 cartofi,
10 ciuperci,
4 linguri făină,
sare,
piper

Mod de preparare:
Cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe şi se fierb. Soia se prepară după instrucţiunile de pe plic. Ciupercile se curăţă şi se fierb 5-10 minte în apă cu sare. După ce s-au fiert cipercile se toacă mărunt,cartofii se pasează cu furculiţa şi soia se scurge de apă.Toate acestea se amestecă împreună cu făina şi condimentele. Se prăjesc în ulei încins. Se scot pe un platou cu şerveţel pentru a se scurge bine de grăsime. Se servesc cu murături sau sos.

Poftă bună!

Autor: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: