Ce fel de femei le plac bărbaţilor? Cele 5 detalii care fac diferenţa

29 mai 2018, ora 22:39, in categoria Diverse, Maria Dumitrache

 

Femeile care vor să fie atrăgătoate trebuie să ţină cont de anumite detalii, care sunt foarte importante în ochii bărbaţilor.

1. Un aspect esenţial atunci când o femeie vrea sa atragă un bărbat este machiajul.

Aplicaţia Zoosk şi un site matrimonial au analizat profilurile a 1.200 de femei, pentru a afla care sunt considerate mai atrăgătoare. Astfel, femeile care erau machiate la ochi aveau cu 139% mai multe şanse să fie contactate de bărbaţi decât cele care nu era machiate.

Folosirea rujului creşte această şansă cu 119%. Acelaşi studiu a demonstrat însă că bărbaţilor nu le plac femeiel care se machiază în culori stridente sau întunecate, pentru că acestea nu par naturale.

Dacă în privinţa machiajului orice femeie poate învăţa aceste trucuri, bărbaţii mai ţin cont de un detaliu asupra căruia femeile nu prea pot interveni.

2. Ei apreciză femeile cu talie îngustă şi şolduri mai late. Această formă a trupului are directă legătură cu fertilitatea femeii, cu nivelul de estrogen. Raportul ideal este de 0,7 şi se calculează astfel: dimensiunea taliei se împarte la circumferinţa şoldurilor. Un raport mai mare de 0,7 va scădea şansele femeii de a fi privită o potenţială parteneră.

3. Un alt truc pentru ca orice femei să placă bărbaţilor este ţinuta. Nu trebuie să poarte haine foarte decoltate, dar culoarea roşie place foarte mult sexului opus.

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Rochester a demonstrat că bărbaţii vor considera mai atrăgătoare fotografiile unor femei încadrate cu un chenar roşu sau care poartă o rochie roşie.

4. Dacă femeile sunt deseori atrase de „băieţii răi” şi nu pun mare accent pe disponibilitatea bărbatului de la prima întâlnire, în cazul bărbaţilor atitudinea este diferită. Ei preferă „fetele bune” şi sunt stimulaţi de disponibilitatea femeilor.

5. Un alt detaliu important de care bărbaţii sunt atraşi este vocea femeii. Ei preferă o voce mai subţire, care sugerează o siluetă mai micuţă, mai subţire, în timp ce o vocea groasă în cazul bărbaţilor este semnul virilităţii şi al forţei.

Sursa: descopera.ro

Redactor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: