CAMPION Broker de Asigurare se aşteaptă la o creştere de 25% în 2013

9 ianuarie 2013, ora 18:46, in categoria Asigurari

CAMPION Broker de Asigurare aşteaptă de la anul viitor o creştere a primelor brute intermediate de 25%. Aceste rezultate vor putea fi atinse cu ajutorul unei strategii de comunicare bine pusă la punct şi prin investiţia continua în pregătirea profesională a forţei de vânzări.

“În 2013 trebuie să facem eforturi pentru a ne consolida imaginea pe piaţă. Seriozitatea, transparen ta şi grija pentru client vor fi principalele atribute ale brandului CAMPION. Acest deziderat se poate realiza numai printr-o investiţie constantă în pregătirea profesională de calitate şi prin unificarea strategiei de comunicare de pe întregul teritoriu pe care îl acoperim. Mai mult, considerăm că o mai bună pregătire a forţei de vânzare se va traduce printr-o creştere a volumului primelor intermediate”, a declarat Octavian TATOMIRESCU, Director General al CAMPION Broker de Asigurare.

Toate aceste subiecte au fost dezbătute în cadrul “Conferinţei anuale a administratorilor zonali şi a liderilor de structuri CAMPION Broker de Asigurare”, eveniment desfăşurat anul acesta în perioada 16-17 noiembrie la Bran.


Cu ocazia acestei întâlniri, coordonatorilor forţei de vânzare din toată ţara le-a fost prezentată situaţia generală a companiei şi perspective cu privire la anul 2013.

De asemenea, coordonatorii au avut şansa de a discuta despre dificultăţile întâlnite pe teren şi despre modalităţi de fluidizare a procesului de lucru.
Printre temele principale discutate în cadrul conferinţei s-au aflat şi introducerea unui nou model privind construirea unei cariere, aspecte de ordin tehnic privind infrastructura digitală a companiei, pregătirea profesională şi strategii de vânzare şi dezvoltare pentru anul viitor.

 

Sursa :1asig.ro

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: