CAMPION Broker de Asigurare a inaugurat un nou sediu în Timişoara

15 aprilie 2014, ora 00:26, in categoria Asigurari, Financiare

Urmându-şi strategia de extindere şi dezvoltare la nivel teritorial, CAMPION Broker de Asigurare a inaugurat la începutul acestei săptămâni noul său sediu, la eveniment luând parte întreaga echipă administrativă din Ploieşti.

“Campion Broker de Asigurare a crescut mult atât ca volum de business, cât şi ca notorietate şi imagine. Avem convingerea că timişorenii vor aprecia serviciile de intermediere în asigurări pe care le oferim şi că integritatea şi profesionalismul echipei noastre vor aduce rezultate deosebite şi în această regiune în cel mai scurt timp”, a declarat Octavian TATOMIRESCU, Director General, CAMPION Broker de Asigurare.

Noul spaţiu are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi este situat în centrul oraşului Timişoara.

CAMPION Broker, una dintre cele mai dinamice companii de brokeraj în asigurări, a obţinut în cadrul Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor 2014 Premiul pentru Performanţa Regională, iar Octavian TATOMIRESCU a primit Premiul pentru Parteneriat în brokerajul de asigurări.

De asemenea, cu prilejul Premiilor Brokerilor de Asigurare 2014, Octavian TATOMIRESCU a primit şi distincţia “Managerul Anului”, acordată pentru stilul managerial, iniţiativele şi deciziile de management luate care au contribuit decisiv la dezvoltarea companiei sale şi la promovarea unor standarde ridicate în privinţa produselor oferite şi a serviciilor prestate.

CAMPION Broker a încheiat anul 2013 cu un volum de prime intermediate de circa 78 milioane lei (17,6 milioane euro), clasându-se pe poziţia a VIII-a la nivel naţional în ierarhia prezentată de cea mai recentă ediţie a publicaţiei INSURANCE Profile.

SURSA : www.1asig.ro

AUTOR : Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: