BitCoin-Economy a lansat programul de Certificare Bitcoin Coach!

26 februarie 2014, ora 00:26, in categoria Info MLM, Network marketing

Bitcoinul este valuta virtuală numărul unu a Internetului şi încă din 2013 a capturat imaginaţia unui număr în creştere de strategii de business inovativi care observă în viitor o extindere a acceptării Bitcoin-ului ca metodă de plată.

Un Îndrumător Certificat Bitcoin este o persoană care are cunoştinţe vaste despre Bitcoin şi despre modelul de afacere de vânzari directe Bitcoin Economy.

Îndrumătorii sunt acreditaţi să ajute oamenii să obţină de la individ la individ o cantitate de Bitcoin mai mică sau egală cu suma aprobată în acea jurisdicţie.

Această certificare semnifică faptul că un antreprenor, un îndrumător autorizat nu este doar un foarte bun cunoscător al Bitcoin-ului şi al Bitcoin-Economy, dar el este şi un întreprinzător de succes în domeniul marketingului şi vânzărilor.

Certificarea menţionată permite antreprenorilor să îndrume în mod corespunzător noii afiliaţi prin procesul de sistem şi de pregătire. De asemenea îndrumătorii certificaţi Bitcoin pot aduce partenerii de afaceri la un nivel la care să îşi procure resursele necesare pentru a excela în modelul de afacere Bitcoin-Economy.

În primele 6 săptămâni de operaţiuni, site-ul afiliat Bitcoin-Economy a primit peste 250 000 vizitatori unici. Peste 12 000 de afiliaţi din peste 180 ţări s-au alăturat programului Bitcoin-Economy din Ianuarie 2014, iar această sumă este în creştere masivă, arătând progresul solicitării de Bitcoins şi schimburi valutare de Bitcoin.

Pe măsură ce creşterea cererii continuă să uimească, precum şi creşterea cererii de informare cu privire la ceea ce Bitcoin este, Bitcoin-Economy a anunţat că a extins posibilitatea ca Bitcoin-Economy să se alăture ca şi co-fondator şi îi invită pe toţi să fructifice această minunată oportunitate.

Prin programul unuic de afiliere Bitcoin-Economy o persoană poate deveni un partener afiliat. Planul de compensare revoluţionară de 100%, plata instantă şi portofoliul de produse virtuale atractive au devenit deja imbolduri-cheie pentru mulţi antreprenori activi să se alăture comunităţii Bitcoin-Economy şi să înceapă construirea unui viitor prosper în această afacere.
Perioada de alăturare ca şi co-fondator s-a extins până pe 28 Februarie 2014.

 

“Bitcoins este simplificat – Câştigă pe măsură ce înveţi cu Bitcoin-Economy!”

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: