Atac la romanii din Diaspora

9 noiembrie 2014, ora 10:21, in categoria Diaspora, Politic, Stiri

Un apel fierbinete pentru sustinerea candidaturii lui Victor Ponta a fost postat pe Facebook de senatoarea PC Cristiana Anghel. Aceasta pare sa fie deranjata de faptul ca voturile din Diaspora, a celor “care mai stiu cum mai arata Romania doar in fotografii”, au decis soarta alegerilor in 2009. Ea declara ca i-ar placea ca fiecare sa aiba presedintele pe care il voteaza si sa fie supusi consecintelor votului lor.

“Mi-ar placea ca fiecare sa aiba presedintele pe care il voteaza. Si apoi sa suporte consecintele votului sau. De ce oare am fost eu obligata sa suport inca 5 ani pe presedintele Basescu, pe Boc, pe Blaga, pe Videanu etc. si toate mizeriile lor daca nu l-am votat?! Sa fi taiat salariile doar celor care I-au adus la putere.. Sa fi platit doar ei 24% tva… sa le fi inchis doar lor spitalele…

Ca si atunci, in 2009, diaspora si Transilvania a spus ca face bine iar noi, ceilalti, suntem niste prosti! Si a iesit presedintele celor care vin ca musafirii in tara si habar nu au ce suportam noi aici… Ar trebui ca fiecare sa aiba parte de presedintele pe care si-l voteaza! Ma uit pe fb… oameni care poate nu au nici dupa ce sa bea apa…si vor dreapta?! Pai stiu ei ce-i dreapta cu adevarat?! Sau, au senzatia ca vor primi in continuare pomeni, ajutoare…”, scrie Cristiana Anghel pe pagina sa de Facebook.

Ea declara ca i-ar placea sa fie ales Klaus Iohannis presedinte doar pentru a-i vedea pe cei care l-au sustinut “cum isi musca mainile” pentru ca, potrivit acesteia, ar urma sa plateasca tot – de la servicii medicale la scolarizare.

“Sa-i vad pe cei de dreapta ca platesc tot cand ajung intr-un spital daca nu au asigurare privata care costa mii de euro… sa-i vad pe cei care voteaza dreapta ca platesc scoala copiilor de la gradinita si pana la facultate… sa-i vad pe cei de dreapta ca suporta in continuare furturile basistilor care nu vor fi deranjati defel…daca nu as avea minte mi-as dori sa iasa Iohannis presedinte…sa-i vad apoi pe cei care l-au sustinut cum isi musca mainile!”, precizeaza Cristiana Anghel.

Cu riscul asumat de a fi acuzata de extremism ea si-ar dori ca cei din Diaspora sa faca dovada ca au stat minim 3 luni in tara in decursul unui an pentru a beneficia de dreptul la vot.

“In 2009 Basescu a castigat un nou mandat cu voturile celor din diaspora…unii stiu cum mai arata Romania doar din fotografii… Si da, poate ca suna “extremist”. As da drept de vot doar celor care dovedesc ca au stat in tara cel putin 3 luni in ultimele 12 luni”, conchide Cristiana Anghel.

Cine e Cristiana Anghel? În octombrie 2012, Cristiana Irina Anghel s-a înscris în Partidul Conservator (PC). La alegerile parlamentare din 2012, a obținut un mandat de senator, pe listele Uniunii Social-Liberale, alianța dintre Partidul Social-Democrat, Partidul Național Liberal, Partidul Conservator și Uniunea Națională pentru Progresul României. Membră a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat, a Grupului de prietenie cu Japonia și a Grupului de prietenie cu Iranul.

Senatorul PC Cristiana Anghel anchetată de ANI pentru un posibil conflict de interese.

Senatoarea PC Cristiana Anghel a initat un proiect de lege, depus pe 13 iunie la Senat, care prevede gratierea pedepselor cu inchisoarea de pana la doi ani inclusiv, exceptie facand persoanele care au savarsit infractiuni precum omor, lovituri sau vatamari cauzatoare de moarte, act sexual cu minor.

Sursa: stiripesurse

Redactor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: