Antreprenorul cu vise mari și planuri de strategie

17 septembrie 2018, ora 18:19, in categoria Financiare, Info MLM, Multi Level Marketing, Povesti de succes

Când a fost întrebat de către tatăl lui, aşa cum îşi întreabă orice părinte fiul, ce ar vrea să devină când va fi mare, Andrei Iusuț a răspuns ca vrea să devină om de afaceri, știa că vroia să facă afaceri. Şi chiar asta a făcut, devenind ulterior un antreprenor de succes.

El deţine Grupul Divan care cuprinde restaurantele cu specific turcesc Divan şi restaurantul grecesc Meze Taverna, din Centrul Vechi al Capitalei.

Andrei Iusut este motivat in antreprenoriat de pasiune și planurile de strategie. Astfel el a ajuns un om care îi inspiră pe mulți.

Din dorința de a deveni un antreprenor de succes a deschis acum patru ani un restaurant cu specific turcesc în Centrul Vechi al Bucureștiului: Divan. Antreprenorul din spate era un tanar de doar 28 de ani. După doi ani apărea și Meze Taverna, un restaurant cu specific grecesc. Anul acesta, a mai deschis un restaurant cu specific turcesc, Divan, de aceasta data in Floreasca.

Lui Andrei Iusut nu ii place in mod deosebit sa vorbeasca despre cifre. Cu toate ca este un om cu liceu de informatica la baza si Facultate de Economie ca studii superioare. Nu a așteptat să termine facultatea pentru a pune în aplicare ce învăța acolo, în mediul de business, ci a pornit în paralel. În facultate Andrei Iusuț rula un business prin care importa anvelope și le vindea pe piața românească.

Tânărul antreprenor povestește: “Am mers la ASE din dorința de a învăța economie, iar de business m-am apucat pentru că simțeam că pot să fac mai mult decât doar să merg la cursuri. La noi studiile sunt extrem de teoretice și sincer, dacă nu exista acest aspect practic, faptul că mă ocupam de un business, nu cred că aș fi înțeles mare lucru din cursuri”.

Orice investiţie necesită un strop de curaj
Andrei Iusuț este de părere că orice investiție necesită curaj “până la urmă, ce am de pierdut? Banii vin și pleacă, important este să creezi ceva de calitate.”

El nu urmărește obsesiv profitul, dar îi place jocul, ii place strategia și nu îi e teamă de eșec. Cine își asumă decizia luată înțelege să o ia de la capăt dacă se întâmplă să piardă.

Tot el observă că mulți oameni, angajați în corporații sau multinaționale, au idei strălucite de business, dar întârzie să le pună în aplicare. Tot spun că o vor face, dar amână continuu.

In concepția lui un antreprenor trebuie “să fie consecvent, ambițios și să nu se abată de la strategia lui. Și să nu îi fie frică de un eventual eșec. Dar să își ducă ideea până în pânzele albe, cât se poate, și să nu facă compromisuri”.

Sursa: Roxana Lupu, CariereOnline

Redactor: Maria Ștefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: