Andre Winata, tânărul Diamant Albastru Talk Fusion

28 martie 2014, ora 00:03, in categoria Info MLM, Network marketing

Andre Winata din Surabaya, Indonezia a avut întotdeauna o dorinţă copleşitoare de a avea succes. Ca un student obişnuit cu vise extraordinare, Andre vindea orice de la suplimente nutritive până la produse de frumuseţe sperând să atingă succesul mult dorit.

În acest timp a încercat şi o oportunitate de vânzări directe. În timp ce modelul de afacere îl atrăgea, ştia că merita mai mult decât ceea ce primea.

Andre Winata, Diamant Albastru, Talk Fusion

“Nu mă temeam de munca grea, pentru că îmi doream foarte mult să am succes,” povesteşte Andre. “Întotdeauna am avut credinţa că voi reuşi în cadrul industriei de vânzări directe.”

Credinţa lui a fost adeverită când Marselinus Halim, Marele Diamant Albastru i-a prezentat afacerea Talk Fusion în 2012.

Andre a avut mereu etica muncii, dar cu produsul inovator al Talk Fusion, Produsul de Video Comunicare şi Planul de Compensare cu Plata Instant, a avut în final temelia puternică pentru succesul semnificativ la care mereu visase.

Cu Marselinus ca sponsor direct, Andre imediat a început răspândirea Oportunităţii Talk Fusion cu membri şi foarte multe persoane care îi împărtăşeau viziunea. Munca lui îl răsplătea ca niciodată înainte.

“Talk Fusion nu doar mi-a schimbat viaţa, ci mi-a revoluţionat existenţa” afirmă Andre. “După doar 2 ani în cadrul companiei, pot face asemenea lucruri precum să îi dau tatălui meu o Honda CRV de ziua lui şi să le trimit pe mama şi sora mea într-o vacanţă în Korea. Chiar mi-am cumpărat şi pământul pe care urmează să îmi construiesc locuinţa mea de vis.”

Mulţumită stimulentelor oferite de Talk Fusion pentru creşterea afacerii, Andre a urcat pe scara ierarhică şi a câştigat un Mercedes-Benz C250 şi 2 excursii pe an în Hawaii prin programul Talk Fusion Dream Getaway.

Prin muncă grea şi consecventă, Andre a construit o echipă mare de tineri asociaţi care i-au duplicat acţiunile şi i-au învăţat pe alţii cum să facă acelaşi lucru olosind sistemul simplu de succes Talk Fusion în 4 paşi. astăzi el conduce o foarte mare prganizaţie de asociaţi independenţi atât în Indonezia cât şi peste graniţe.

“La 20-21 ani persoanele din echipa mea îşi pot cumpăra acum maşini, pot călători în străinătate pentru prima dată, pot face familiile lor fericite” spune Andre. “La început credeam că să devin un om de succes urma să fie cel mai fericit moment din viaţa mea, dar după ce i-am ajutat pe atâţia alţii să găsească acelaşi succes, ştiam că fericirea vine din mult mai multe lucruri decât doar din realizările personale.”

Andre este un exemplu al faptului că oricine, indiferent de vârstă, poate să îşi atimgă visele cu Talk Fusion. La inestimabilul rang de Diamant Albastru, el deja se află pe drumul de a deveni unul dintre cei mai strălucitori şi tineri lideri Talk Fusion.
Sursa: TINA WILLIAMS

 

Traducerea şi adaptarea: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: