Amestecul din măr şi morcov pentru curăţarea ficatului

23 aprilie 2021, ora 08:30, in categoria Sanatate, Sfaturi utile

 

Daca ficatul este curat are loc o imbunatatire a starii de spirit, dispare iritabilitatea, apare un flux de energie pozitiva si dorinta de a actiona, de a trai viata la maximum, un efect important care duce la intinerirea intregului organism.

Iata un regim cu mar, morcov, lamaie si miere pentru curatarea ficatului.

 

Se rad sau se toaca in robot un mar, un morcov si o lamaie. Se adauga o lingura de miere de albine.

Amestecul se mananca dimineata, la pranz si seara, timp de 3 zile. Se beau apa sau ceaiuri din plante. Nu se mananca nimic altceva. In ziua a 4-a se introduc in meniu cartofi, paine integrala sau graham si orice suc proaspat stors. Din ziua a 5-a treceti la regimul obisnuit, evitand prajelile, grasimile si favorizand fructele si legumele crude.
Timp de 21 de zile, seara, inainte de culcare, beti incet 6 lingurite de apa fierbinte, dupa care frecati corpul cu un prosop umed. Imbracati-va in pijamale uscate si culcati-va.

Se fac 4 cure pe an. Tratamentul nu e recomandat persoanelor cu gastrita si cu aciditate marita a sucului gastric sau cu alte boli grave ale tractului gastro-intestinal si ale ficatului. Ele trebuie sa consulte medicul.

Inainte a de face orice tratament naturist cu miere si produse apicole ar fi bine sa faceti un test de alergie la tipurile respective de produse.

SURSA:realitatea.net                                               AUTOR: Mihaela Dobrescu
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: