ACUM, indragitul artist roman, DANIEL RELENSCHI, un magician al picturii 3D, ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!A fost diagnosticat cu cancer de piele…

17 aprilie 2016, ora 00:01, in categoria Actiuni / Articole / Creatii, Sanatate

Balaurul canceros musca si fuge…dar noi oamenii ramanem aici si suntem alaturi de cel muscat si il vom ajuta sa invinga, pentru ca suntem  multi, pentru ca  Dumnezeu ne-a dat un suflet bun si ne da putere, pentru ca suntem oameni, pentru ca avem sentimente, pentru ca iubim viata, iubim frumosul…altfel nu am rapune acest balaur niciodata, se poate  intoarce  repede ca un nesatul printre noi…dar noi il vom invinge Daniel, pentru ca nu estI singur !!!Suntem aici Daniel, vom face un cerc de zeci, sute, mii, zeci de mii de oameni in jurul tau si fiecare va veni in ajutor,  dupa posibilitati.Cu sprijinul nostru, tu cumpara armele de care ai nevoie, pentru ca tu ai simtit veninul ucigas si durerea! Sa nu te temi, suntem aici, Daniel!!!

Pe Daniel Relenschi l-a muscat balaurul din invidie…il stie credincios, il stie talentat, il stie sensibil, il stie bun la suflet si iubitor  si a crezut ca il va inghiti repede…Dar s-a inselat, s-a inselat amarnic balaurul…!!!

E momentul dragii mei prieteni sa demonstram ce poate inseamna omenia,  ce poate insemna forta noastra comuna!

Balaurul canceros cu multe capete poate fi rapus numai prin MULTIPLICAREA BINELUI !!!

Ce putem face acum???Sa contribuim cu cat putem intr-un cont deschis la BRD de mama lui Daniel. 
Cont BRD- RO46 BRDE 070S V372 7629 0700
Titular cont: MAXIN  DOINA (mama lui Daniel)

Ce putem face in viitor???Sa ne adunam in comunitati puternice si sa repetam gestul cand dihania musca din nou, nu stim pe care dintre noi…Doamne fereste si Doamne ajuta ca Daniel sa revina in forta in pictura, acolo unde mainile lui indurerate acum, vor picta pentru eternitate, comorile credintei in Dumnezeu.

Am scris din suflet acest articol, la indemnul si rugamintea unui artiste cu suflet nobil, pictorita Maria Parasc.

Doamne ajuta !!!

„Pentru mine aşa un diagnostic nu înseamnă sfârşitul, ci începutul unei lupte, care va sfârşi cu o victorie a mea, dar şi a celor care mă susţin, asta pentru că voi face tot ce-mi stă în putere să răzbesc. De mic copil ştiu ce înseamnă să suferi, asta din cauza sănătăţii precare. Am mai avut parte de ceva asemănător de vreo trei ori, am fost aproape de sfârşit. La început de an am făcut neuropatie cu tetrapareză, am avut picioarele paralizate, pierderi de memorie, dureri şi spasme. S-a ameliorat starea, dar acum mă confrunt cu aşa ceva”, a povestit artistul.

daniel_28405100
”Fiind un cancer de piele, vine cu dureri de nesuportat. Din păcate doare şi ustură tumoarea, nu pot merge normal cu piciorul stâng. Radioterapia are efectele ei, cădere de păr, ameţeli şi greaţă, dar vor trece în maximum două luni. Ce pot face în acest moment este doar radioterapie, care promite să reducă din dureri şi din mărimea tumorilor, asta până voi urma un tratament pe care doresc să-l urmez în afara ţării, la un spital care s-a mai confruntat cu astfel de cazuri. Din păcate costurile sunt mari şi nu aş fi în stare să le susţin singur, fără oameni cu inima mare”, spune Daniel.
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: