ACN şi Cardul de Credit Anovia

26 iulie 2013, ora 00:25, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing

Organizatorii unei noi companii de achiziţie şi procesare – Anovia Payments –  cu sediul la Dallas, plănuieşte să lucreze în 23 de ţări până la sfârşitul anului următor.

Kevin G Jones şi Andy Meadows, foşti preşedinţi şi vice-preşedinţi în vânzări la SignaPay, au lansat Anovia în Martie.

Ei îşi propun să se dezvolte atât in America de Nord cât şi în Europa. Mai mult decât atât intenţiomează să treacă oceanul cu clienţi şi parteneri tehnologici, spune Jones, CEO al noii companii.

Investitorii săi sunt totodată parteneri de referinţă, deoarece lucrează în domenii de activitate precum energia şi telecomunicaţiile (ACN), spune Jones.

“Strategia de distribuţie cheamă la lucru vânzători valoroşi, furnizori de software şi asociaţii profesioniste – precum grupurile de schimburi pentru chiropracticieni, judecători şi de vânzări,” spune Meadows, vice-preşedinte executiv în vânzări. Acele entităţi operează deja internaţional şi nu au parteneri care să poată procesa suficient plăţile, acestea lucrând în multiple ţări.

“Aceste persoane trebuie să formeze 15 sau 16 parteneriate cu furnizori de plăţi electronice în diferite ţări” spune Jones. “Noi am putea fi o unică sursă ce ar soluţiona problema pentru acei jucători.”

Anovia va efectua propria procesare iar Jones şi Meadows se vor bucura de avantajul unei tehnologii de vârf.
Ei pot construi o infrastructură mai simplă şi mai eficientă, fără platforme şi sisteme care sunt sortite să fie schimbate în timp. Jones şi Meadows se aşteaptă să proceseze până la 1 iulie cu 20 sau 25 angajaţi operaţionali. Vor recruta un ofiţer de operare pentru Europa, iar Meadows se va ocupa de vânzările din SUA. Ei vor să stabilească un sediu în Europa dar încă nu au ales locaţia.

Ar putea ambiţiile lor să fie parte a unui trend? Jones, activ în Asociaţia de Transacţii Electronice SUA, spune că grupul de vânzări îşi extinde focusul pe Europa din mai multe motive. În primul rând, asociaţia a crescut până dincolo de membership-ul tradiţional – nu mai este doar pentru cei ce achiziţionează. Noii membrii, incluzând companii precum Facebook şi Intuit, sunt deja internaţionali, spune el.

În al doilea rând, ISO-urile americane sunt gata să se alăture partenerilor săi pe tehnologie care deja operează peste graniţe, iar modelul afacerii ISO începe să se extindă în ţări unde băncile au manevrat propriile lor achiziţii. În al treilea rând, mişcarea asociaţiei către Europa umple un gol, potrivit lui Jones.

“Nu există cu adevărat o asociaţie internaţională solidă care să mânuiască plăţile. Este a ţării.” spune el. “ETA are de gând să folosească această oportunitate de a umple acel gol. În acest scop, asociaţia a plănuit primul său forum de conducători strategici pentru Londra în septembrie, notează Jones.

“Într-o perspectivă globală, plăţile s-au schimbat” spune el; “ceea ce funcţiona acum 10 ani astăzi e depăşit.” Dar expansiunea în Europa nu va funcţiona neapărat pentru cei ce achiziţionează şi procesează fără conexiuni cu clienţi şi parteneri technici, spune Jones.

“Dacă nu avem o conductă de distribuţie aici, pierdem timpul. Dar dacă am avea o mare conductă de distribuţie şi servim doar o parte din ea în SUA, atunci avem oportunitatea să ne înindem geografic. Pe lângă asta, companiile în expansiune în Europa ar trebui să aibă acolo un sediu din cărămidă şi  mortar  şi o structură corporatistă acolo”, sfătuieşte Jones.

ISO-urile americane mai mici pot să îşi construiască afacerile prin Anovia fără să trebuiască să îşi mute atelierele de producţie peste graniţe – dar vor trebui să lucreze pe bază de referenţi, nu din uşă în uşă, mai spune el.

Dar atracţia reală a Anoviei pentru ISO-urile din SUA şi agenţi se sprijină pe infrastructura companiei, care simplifică birocraţia cauzată de acordurile cu standardele de siguranţă a statelor şi reglementările federale ale Industriei de Plată prin Card. Deasemenea Jones subliniază că interesul Anoviei în afaceri internaţionale nu are menirea de a îşi asuma conturi cu riscuri majore, precum jocurile sau călătoriile.

 

“Nu suntem interesaţi de riscuri majore deloc” spune Jones.

 
*ISO – Independent System Operator = Operator Independent de Sistem

 

Articol de: Ted Nuyten

Tradus de: Maria Ştefanian

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: