5 locuri inedite cu care să o dai pe spate

22 martie 2018, ora 19:41, in categoria Diverse, Maria Dumitrache

Nu trebuie să te străduieşti foarte tare şi să cheltui prea mulţi bani pentru a impresiona o tipă la o întâlnire, chiar dacă sunteţi la început sau este o relaţie mai veche. Locuri inedite şi puţină imaginaţie, te pot trece în topul bărbaţilor care lasă amintiri plăcute bine întipărite în memoria femeilor.

1. În grădina exotică
Mai toate marile oraşe din ţară au câte o grădină botanică, iar fiecare grădină botanică are la rândul ei câte o seră cu plante exotice. Nu trebuie deci să o duci peste mări şi ţări, ci doar la umbra unui bananier sau cocotier chiar la tine în oraş. Ia cu tine un cocktail gata îmbuteliat (găseşti în orice supermarket mai mare) şi eventual nişte prăjiturele şi invit-o la o întâlnire exotică pentru care nu are nevoie nici de cremă de protecţie solară, nici de prea multe pregătiri. Sigur va fi încântată.

2. Sub bolta înstelată
Observatorul astronomic este un loc de vizitat nu doar pentru copii şi este deschis până destul de târziu seara. Aşa că fă-i o surpriză şi invit-o să priviţi stelele. Iar dacă te pui un pic la curent înainte cu ce vezi, o să o dai pe spate mai mult ca sigur. Şi la propriu, şi la figurat.

3. Ca turiştii
Dacă eşti bucureştean, mai mult ca sigur că nu ai făcut niciodată turul cu autobuzele supraetajate care te poartă pe la diversele obiective turistice. Aşa că ce ar fi să încerci varianta asta de întâlnire. Îţi iei iubita şi daţi o raită prin oraş, privind totul de la înălţime, dar şi profitând de ofertele speciale incluse în preţ.

4. Ca în copilărie
Plimbările în parc or fi ele romantice, dar sunt atât de banale. Noi îţi propunem un alt fel de parc: parcul de distracţii! Daţi în mintea copiilor în diversele variante de parcuri, fie că sunt orăşele ale copiilor, parcuri de distracţii în adevăratul sens al cuvântului, aventura-parc-uri sau părculeţe dintre blocuri cu leagăne şi tobogane. Lăsaţi-vă purtaţi de val în timp ce zburaţi cu leagănul sau vă învârtiţi cu trenuleţul.

5. Porţia de cultură
Cât încă mai e cald, primăriile oraşelor organizează diverse spectacole în aer liber, cu accesul la fel de liber. Concerte, spectacole de teatru, chiar proiecţii cinematografice. Toate sunt o alternativă bună pentru o întâlnire romantică. Îi arăţi că eşti băiat cultivat (mai ales dacă o duci la vreun concert de muzică clasică), nu te costă decât sucul de la comercianţii din zonă şi profiţi şi de întunericul care se lasă în perimetrul respectiv pentru a se vedea mai bine reprezentaţia de pe scenă.

Sursa:
playboy.ro

Autor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: