2016. Anul dorinţelor şi viselor ce pot prinde din nou aripi!

31 decembrie 2015, ora 13:00, in categoria Evenimente

Trecerea dintre ani nu delimitează o simplă schimbare dintre ani, ci o nouă traiectorie a vieţii, un nou început în care fiecare dorinţă a noastră poate deveni realitate.
A mai trecut un an în care fiecare gând de-al nostru a devenit real sau nu; un an în care am încercat să fim mai buni, mai înţelepţi şi care ne-a motivat să mergem mai departe cu tot ceea ce ne-am propus şi ne vom propune, căci anii  trec, dar drumul nostru nu se opreşte, şi-n fiecare zi răzbatem printre liniile destinului care fie sunt drepte ori întortocheate.

***


Timpul trece. Am dăruit, am învestit, ne-am transformat, şi-acum ne uităm în spate şi ne dăm seama că timpul nu are valoare, nu stă pe loc, nu îl vedem ci îl pierdem în mulţimea amintirilor adunate-n pachetul numit Timp.
Timpul există. Acum, la sfârşit de un alt an, ne pregătim sufletul în a da viaţa unor alte dorinţe, vise împodobite cu zâmbete, generozitate, dragoste, fluturi şi mătăsuri, crâmpeie magice ce le vom aduna peste un an în acelaşi pachet – Timp.
Timpul nostru. Primim şi dăruim, trăim şi iubim, fie şi pentru o clipă, la cumpăna dintre ani!
Timpul – să gândim frumos, să fim sănătoşi şi fericiţi, iar anul 2016 să ne aducă tot ceea ce ne dorim!
Timpul – să-nflorim!

***

Echipa Jurnalul de Drajna vă doreşte «Sărbători fericite!»  şi Noul An, 2016, să vă aducă multă sănătate, bucurii, pace şi lumină în suflet, împliniri pe toate planurile şi dragoste!

La mulţi ani!

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: