USANA încheie noi parteneriate de succes

17 iunie 2014, ora 07:46, in categoria Info MLM, Network marketing


Din articolele anterioare probabil ştiţi deja că USANA este o companie din SUA, fondată în 1992, care produce energizante şi suplimente nutriţionale de o înaltă calitate precum şi alte produse destinate îngrijirii personale.

Dacă nu aveţi un aport optim zilnic de vitamine, USANA vă poate ajuta. Corporaţia USANA Health Sciences (Ştiinţe pentru sănătate) s-a angajat în misiunea de a regla deficitul de nutrienţi şi s-a alăturat Asociaţiei Canadiene de Sănătate Alimentară. Aceasta este cea mai mare organizaţie din Canada de profil. Este dedicată asigurării accesului la produse naturiste sigure şi sănătoase tuturor canadienilor.

“Faptul de a deveni membru al unei organizaţii de un mare respect precum (CHFA), adaugă credibilitate companiei noastre în timp ce demonstrează nivelul nostru de angajament pe care ni l-am asumat, acela de a aduce pe piaţă cele mai calitative produse disponibile , a spus Ved Nikolic, directorul de marketing şi comunicare USANA din Canada.”

Dan Macuga, ofiţerul şef în comunicare al USANA, spunea că dedicarea pentru sănătate a CHFA este o recomandare ca fiind un extraordinar partener pentru USANA şi nu numai pentru că îi ajută pe distribuitori să construiască o afacere de succes, dar şi pentru că arată susţinerea din partea industriei de produse pentru sănătate la un nivel global.

CHFA reprezintă interesul a mii de producători şi distribuitori de produse naturiste şi organice în Canada. Misiunea lor este de a conduce, a consolida şi a sprijini membri săi. De asemenea promovează creşterea şi evoluţia industriei producătoare de produse de acest gen, în timp ce sunt în strânsă legătură cu guvernul şi cu autorităţile pentru a asigura regulamente corecte.
În prezent sunt peste 41,200 Asociaţi USANA şi clienţi favoriţi care operează în Canada. USANA face parte din primele 100 MLM-urile din lume.

Sursă: TINA WILLIAMS

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: