Uite cum aratau parintii lui Fuego in tinerete! Artistul inca ii duce dorul tatalui sau

3 decembrie 2014, ora 19:30, in categoria Cultura, FUEGO, Muzica, Stiri

Artistul a postat pe contul lui de Facebook cateva imagini cu parintii lui din tinerete. Paul isi aduce aminte de tatal lui in fiecare an, de sarbatori.

“Mi-aduc aminte cu drag de tata. Tot timpul a fost în umbra mea, sprijinindu-mă, dându-mi povețe pentru a fi om de omenie, pentru a păstra bunul simț, pentru a evolua. El îmi era enciclopedia, având o cultură generală demnă de invidiat.

Recent, în toată țara, s-au pomenit cei trecuți în neființă. Nu am reușit din păcate să ajung la mormânt, dar l-am rememorat cu drag în inima mea. Și acum cu voi, spunându-vă ca trebuie să vă iubiți părinții atât timp cât sunt printre voi. Să-i sunați, să-i ascultați, să-i apreciați și să le oferiți acele bucurii mici, nesemnificative, ce stau în gesturi și cuvinte.

Pierzându-l pe tata, mi-am dat seama că am pierdut o parte din viața mea. O păstrez în amintiri, în poze, în lucruri și prin mama, dar niciodată prezența nu va putea fi înlocuită, poveștile nemaiavând același farmec ca atunci când el îmi era aproape”, a marturisit Paul pe Facebook.

Sursa: wowbiz.ro

Redactor: Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: