Talk Fusion lansează noi produse de elită

15 decembrie 2014, ora 17:16, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing, Network marketing, RevistaPlusVenituri

Internetul se mișcă rapid, cu trenduri și design-uri mereu în schimbare, așa că produsele Talk Fusion trebuie să se miște și mai repede pentru a ține pasul cu vremurile actuale.

De aceea Talk Fusion a conceput un nou design pentru platforma sa, cu o mai bună funcționalitate și cu o tehnologie ieșită din comun. Au dat produsului chiar și un nume nou: CONNECT Live Meetings (conectează întrunirile live).

Păstrând toate capabilitățile inovatoare al platformei originale CONNECT 3 în 1, transmisie video, conferințe live și transfer de date – Live Meetings va propaga o undă de șoc în industrie cu îmbunătățirile sale semnificative. Live Meetings are o mai bună interfață de prezentare și conferințe, este mai ușor de utilizat și de transmis ca niciodată, o imagine extraordinar de bună atât pentru prospecți cât și pentru utilizatori.

Ca parte a reinventării produsului, Live Meetings adaugă o abilitate exclusivă de a transmite un ecran tip browser web în timpul întrunirii de prezentare video.

“Browser-ul web construit în platforma site-ului permite navigarea pe internet în timpul întrunirilor și comunicarea cu audiența în același timp. Oriunde internetul te poartă, poți afișa în timp real cu Live Meetings” spune Fondatorul Bob Reina, Director Executiv al Talk Fusion.

“Sunt atât de multe îmbunătățiri ale posibilităților și funcționalităților în acest produs. Această nouă versiune a depășit întru totul așteptările mele și am setat ștacheta foarte sus.”

Cu acest nivel de optimism, Talk Fusion se așteaptă să lanseze Live Meetings Asociaților și Utilizatorilor care vor duce produsele de top de video-conferință și prezentări live la un nivel superior.

Despre TALK FUSION
Lider global în produse de video comunicare, Talk Fusion conectează persoane din diferite locuri ale lumii, prin tehnologii de vârf și mijloace de a îl promova, dându-le impulsul de a își trăi propriile vise. Produsele inovatoare Talk Fusion sunt distribuite de la om la om de către Asociați din peste 140 de țări.

Sursa: NICOLE DUNKLEY

Traducător: MARIA ȘTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: