Talk Fusion Blue Diamond Yasuko Takakura, Japonia, gândeşte pozitiv, iar puterea gândirii pozitive şlefuieşte diamante

7 iulie 2014, ora 07:07, in categoria Info MLM, Network marketing

Când vine vorba despre neaşteptatele provocări ale vieţii, Blue Diamond Yasuko Takakura din Japonia este un exemplu strălucit al triumfării în faţa evenimentelor potrivnice.

Atunci când soţul său a trecut în nefiinţă în mod neaşteptat acum câţiva ani în urmă, Zasuko a fost forţată să preia compania lui şi datoriile masive pe care le avea aceasta. Pentru a se adapta noilor scopuri, a vândut aproape totul şi s-a mutat într-o garsonieră împreună cu fiica sa.

Câteva luni de zile s-a chinuit în acest mod până în ziua în care prietena sa Hitomi Shinatyo a abordat-o pentru a îi prezenta oportunitatea de business de la compania Talk Fusion. Hitomi a experimentat un nou tip de succes personal şi a răspândit produsele inovatoare de video comunicare şi oportunitatea de afaceri în teritoriul Japoniei.

“Nici măcar nu aveam suficienţi bani pentru a începe”, spune Yasuko. “Am împrumutat de la Hitomi. Ea a crezut în mine şi şi-a luat angajamentul să mă înveţe totul despre afacere. Ei îi datorez foarte mult din succesul meu.”

Cu ajutorul lui Hitomi Yasuko a început să spună şi membrilor familiei, prietenilor şi colegilor săi despre oportunitatea de venituri suplimentare cu ajutorul Talk Fusion. Deşi era un debutant în materie de marketing, Yasuko a început să construiască un real drum către libertatea financiară în timp ce ajuta şi alte femei aflate în situaţii similare să procedeze la fel. Optimismul său creştea pe măsură ce echipa ei se dezvolta.

“Am crezut în mod sincer că aceste femei meritau să fie fericite în toate aspectele vieţii – alimentaţie, vestimentaţie, stil de viaţă şi mod de gândire – şi ştiam că Talk Fusion este vehicolul care ne va duce acolo.”

Yasuko obţinea succes rapid ca Asociat, urcând pe parcurs la rangul de Diamond Elite şi câştigând un nou nivel de libertate financiară. În mai 2013, totul s-a schimbat brusc.

“A fost chiar de ziua mea; fusesem diagnosticată cu cancer,” povesteşte Yasuko, “Nu puteam să cred.”

Acum în timp ce este sub tratament, Yasuko a rămas incredibil de optimist şi practice îşi depăşeşte afecţiunea. Lucrează la afacerea ei cu un nou simţ al scopului care a ajutat-o să atingă distinsul rang Blue Diamond; ea a fost premiată şi cu o invitaţie la Dream Getaway in Hawaii, 2014, un premiu acordat de Talk Fusion ce constă într-o excursie de vis de neuitat în exoticul Hawaii.

“Sunt norocoasă că am cancer, deşi asta sună bizar, pentru că ambii părinţi ca şi soţul meu au murit subit din cauza unei afecţiuni cerebrale. Mi-a adus o mai profundă apreciere faţă de familia mea, timpul meu şi cariera mea în acest loc”, spune Yasuko.

“Să rămâi pozitiv este cel mai bun medicament şi sunt atât de recunoscătoare pentru faptul că fac parte din ceva precum Talk Fusion, care mă ajută să răspândesc acel pozitivism în fiecare zi.”

Indiferent ce profesie ai, cât de sărac sau de bogat eşti, mediul rural sau urban în care locuieşti şi cum îţi suplimentezi veniturile acesta este un exemplu de gândire pentru toţi. Acest articol vorbeşte despre o afacere, dar vă prezintă modul extraordinar de gândire a unei persoane care a avut echilibrul interior de aşa natură încât nu s-a lăsat înfrântă, ci a continuat să lupte cu soarta vitregă până şi-a făcut din asta una de învingător prin natura sa optimistă. Şi a învins!
Sursa: TED NUYTEN

Traducerea şi redactarea: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: