Spaghetti cu brocoli si ciuperci
24 ianuarie 2019, ora 20:00, in categoria Bucataria traditionala romaneasca
Ingrediente:
400 gr brocoli
150 gr parmezan razuit
100 gr smantana lichida pentru gatit
250 gr ciuperci
30 ml ulei de masiline
sare,piper,oregano
Mod de preparare:
Brocoli se rupe in bucatele mici si pe cat mai posibil egale
Se pune pe foc o oala cu 3-4 l apa si se adauga o lingura cu sare.
Se pune apă la fiert şi opăresc floretele de broccoli.
Se pun pastele în apă şi se lasă la fiert, urmând instrucţiunile de pe pachet.
Se toarnă în tigaie uleiul de măsline, se adaugă ciupercile şi condimentele, lăsându-le la foc mediu până se întrepătrund puţin aromele
Se pun pastele într-o tava peste care se toarnă amestecul de brocoli si ciuperci.
Se adauga smantana si se da la cuptor pentru 30 min.
Se pun pastele în apă şi se lasă la fiert, urmând instrucţiunile de pe pachet.
Se toarnă în tigaie uleiul de măsline, se adaugă ciupercile şi condimentele, lăsându-le la foc mediu până se întrepătrund puţin aromele
Se pun pastele într-o tava peste care se toarnă amestecul de brocoli si ciuperci.
Se adauga smantana si se da la cuptor pentru 30 min.
Se orneaza cu parmezan si oregano.
Pofta buna !
AUTOR: Mihaela Dobrescu