Rulouri Apetisante

24 aprilie 2015, ora 18:00, in categoria Sfaturi utile

Ingrediente

1kg muşchi de vită sau porc
300grame cârnaţi de oaie semi-afumaţi
100 grame sunculiţă afumată
50 grame muştar
50 grame ulei
100 grame vin alb
300 grame apă
sare şi piper după gust

Mod de prepare

Se îndepărtează pieliţele şi tendoanele de pe muşchiuleţ,se taie cam 20 de felii, apoi se bat cu ciocanul de şniţele şi se ung cu câte o linguriţă de muştar.
Între timp cârnaţii se porţionează cam la 8-10 cm iar sunculiţa se feliează.Se aşează pe fiecare bucată de carne care a fost unsă cu muştar câte o bucată de cârnat şi 2 felii de şuncă.Se rulează şi se prind cu câte o scobitoare pentru a nu se desface. Se aşează în tavă, se ung cu ulei, se sărează şi se piperează apoi se adăugă apă şi vinul. Se dă la cuptor care a fost bine încins, aproximativ 50-60 minute. După 30 de minute se scoate tava, se întorc rulourile şi se mai ung cu sosul din tavă. Când sunt rumenite, se scot şi se servesc calde cu garnitură de cartofi natur şi sos de gogoşari la oţet în sos de miere.


Poftă bună!

Autor: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: