Rulada cu cremă krant

21 ianuarie 2018, ora 11:20, in categoria MIHAELA DOBRESCU, Sfaturi utile

Ingrediente

Pentru aluat
5 ouă
5 linguri zahăr
5 linguri făină

Pentru cremă
200 gr unt
100 gr nuci pisate
150 gr zahăr pudră
150 gr zahăr ars
caramel krant

Mod de preparare
Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până se albesc. Se adăugă făina şi apoi albuşurile spumă. Se toarnă compoziţia în tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor. Pentru cremă se freacă untul cu zahărul, se amestecă cu nucile pisate şi zahărul ars caramel. Când aluatul este copt, se scoate din tavă, se pune pe un şervet umed şi se rulează. Se lasă la răcit, apoi se unge cu cremă şi se rulează, iar deasupra se pun nuci măcinate şi zahăr ars, cine prefer a se poate orna şi cu frişcă.

Poftă bună!

 

Autor: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: