Rulada cu cremă krant
21 ianuarie 2018, ora 11:20, in categoria MIHAELA DOBRESCU, Sfaturi utile
Ingrediente
Pentru aluat
5 ouă
5 linguri zahăr
5 linguri făină
Pentru cremă
200 gr unt
100 gr nuci pisate
150 gr zahăr pudră
150 gr zahăr ars
caramel krant
Mod de preparare
Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până se albesc. Se adăugă făina şi apoi albuşurile spumă. Se toarnă compoziţia în tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor. Pentru cremă se freacă untul cu zahărul, se amestecă cu nucile pisate şi zahărul ars caramel. Când aluatul este copt, se scoate din tavă, se pune pe un şervet umed şi se rulează. Se lasă la răcit, apoi se unge cu cremă şi se rulează, iar deasupra se pun nuci măcinate şi zahăr ars, cine prefer a se poate orna şi cu frişcă.
Poftă bună!
Autor: Mihaela Dobrescu