Pui cu ciuperci
4 noiembrie 2020, ora 10:41, in categoria MIHAELA DOBRESCU, Sfaturi utile
Avem nevoie de 5 bucăţi de piept de pui la grătar
Pentru prepararea ciupercilor:
500 grame ciuperci
2 cepe
1 roşie
sare, piper
Punem ceapa la călit în puţin ulei. Ciupercile le spălăm bine în 2-3 ape, le tăiem şi le punem peste ceapă. Nu punem apa deloc pentru că ele vor lăsa apa.
Roşia o dăm pe răzătoare şi o adăugăm şi pe ea peste ciuperci. Potrivim de sare şi piper şi le mai lăsăm sub capac cca 15 minute.
La sfârşit punem 1-2 căţei de usturoi tăiaţi.
Între timp ne ocupăm şi de grătar, şi gata mâncărica. Ce poate fi mai simplu de atât… .
Poftă bună!
Autor: Mihaela Dobrescu