Programul de instruire pentru înțelegerea criptovalutei

15 decembrie 2014, ora 17:12, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing, Network marketing, Produse financiare, RevistaPlusVenituri

Preiscoin cu sediul în Elveția lansează o nouă formă de afiliere numită Certified Preiscoin Coach (Antrenorul Certificat Preiscoin). Această certificare arată că antrenorul cunoaște valuta digitală numită Preiscoin, în egală măsură în care cunoaște domeniul de marketing multilevel, unde se și află pe o poziție de succes.

Antrenorii sunt acreditați să ajute oamenii să înțeleagă natura și scopul criptovalutei și să asigure o mai largă tolerabilitate a Preiscoin-ului în piețele locale respective. Această certificare le mai permite antrenorilor să îi ghideze în mod corespunzător pe toți noii afiliați în sistem și să îi învețe bazele modelului de afacere PRS.

Liderii de top în Preiscoin au avansat imediat la acest nou nivel și rapoartele companiei arată un număr de 50 Antrenori Certificați Preiscoin în numeroase țări pe 3 continente. Grupul AG Preiscoin are sediul în Elveția și oferă Preiscoin, o alternativă digitală monetară bazată pe protocolul Bitcoin.

Preiscon folosește o structură matriceală de compensare forțată pentru afiliați ca să își consolideze rețeaua de consumatori. Planul matriceal forțat este o structură de compensare cu coordonate prestabilite în baza cărora distribuitorii sunt răsplătiți.

Preiscoin oferă 4% comisioane reziduale la fiecare vânzare până la 7 nivele în matricea forțată 3*7. Un consumator sau un afiliat care procură o subscriere vă va aduce o bază, care se echivalează cu o sumă fixă de Preiscoins lunar, fie 25 CHF, fie 27 USD.

După ce 3 persoane se înregistrează și fac subscrierea, în afară de Preiscoins, veți primi un card preplătit pe care comisioanele referalilor sunt plătite.

Preiscoin oferă bonusuri lunare pentru a ajuta la câștigarea unor comisioane mai mari rapid. 1 Preiscoin este estimat la valoarea de 1 dolar. Toate tranzacțiile sunt instant și funcționează la nivel mondial.

Acest tip de valută este rezistent la inflație datorită numărului limitat de monezi și al imposibilității de a crea noi unități după ce emisia se oprește. Prețul valutei Preiscoin depinde doar de cerere și ofertă precum prețul oricărui produs de pe piața liberă.

Sursa: TED NUYTEN

Traducerea: ȘTEFANIAN MARIA

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: