Organo Gold ridică în Canada o fortăreaţă în stil Feng Shui, în valoare aproximativă de 10 milioane dolari

8 iulie 2014, ora 07:09, in categoria Info MLM, Network marketing

Organo Gold adaugă o nouă locaţie pe harta lumii prin construirea unei clădiri grandioase în valoare de 10 milioane dolari pentru desfăşurarea afacerilor în oraşul Richmond, British Columbia.

Noua construcţie va fi inaugurată printr-o ceremonie Feng Shui menită să aducă noroc şi prosperitate. Pentru cei care nu sunt familiari cu arta chinezească Feng Shui, vă vom prezenta detalii despre ce reprezintă şi cum funcţionează precum li istoria acestei practici antice.
Ceremoniile Feng Shui au fost utilizate de-a lungul timpului pentru a purifica energiile (numite “chi”)1 în orice spaţiu sau locuinţă, făcând să devină un spaţiu mai armonios pentru cei ce trăiesc şi locuiesc în ele.

Termenul Feng Shui se traduce mot-a-mot “vânt apă”. Arta Feng Shui s-a practicat de peste 3000 de ani în China şi în era contemporană s-a răspândit în Vest. Practica are la bază un principiu ştiinţific de energie: chinezii din antichitate au înţeles că energia este o forţă constantă în univers şi că ne înconjoară şi însoţeşte în toate lucrurile pe care le facem.
Feng Shui a fost dezvoltată ca un mijloc de a îngriji energia în modul cel mai benefic pentru a genera numai forţa sa pozitivă.

Cele cinci elemente care alcătuiesc şi sunt la baza înţelepciunii Feng Shui sunt apa, lemnul, focul, pământul şi metalul. Fiecare dintre aceste elemente trebuie folosit împreună cu celelalte într-un anumit mod care generează un echilibru între energii.

Se spune că ceremonia Feng Shui de binecuvântare aduce energii favorabile şi noroc oricui o practică. Atrăgând bunăstarea, protejând sănătatea şi îmbunătăţind relaţiile cu cei din jur sunt beneficii atribuite unei practici corecte de Feng Shui. Beijing, Oraşul Interzis, este proiectat conform principiilor Feng Shui, cu un munte creat artifical în spatele lui şi cu două râuri curgând către est şi vest.

Feng Shui poate fi asemănată cu o religie dar nu este o religie. Este mai degrabă un set de principii de bună convieţuire cu natura şi elementele sale. Atunci când eşti în acord cu universul se schimbă şi viziunea, chiar şi modul în care privim evenimentele de zi cu zi.

1) Cuvântul ”chi” este un termen chinez care se referă la energie şi se pronunţă ca silaba ci din cuvântul “cireşe”.

Sursa: TED NUYTEN

Traducerea şi redactarea: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: