Okazii.ro bate palma cu Garanti Bank si ofera clientilor posibilitatea platii in rate fara dobanda

30 iulie 2014, ora 07:30, in categoria Financiare, Publicitate

 

Okazii.ro bate palma cu Garanti Bank si ofera clientilor posibilitatea platii in rate fara dobanda

Platforma de licitatii online Okazii.ro si Garanti Bank au incheiat un parteneriat prin care utilizatorii Okazii.ro au posibilitatea sa foloseasca un nou sistem de plata disponibil pentru zeci de mii de produse de pe site. Posesorii cardului de credit Bonus Card de la Garanti Bank, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, pot cumpara produse de pe site-ul de comert online in trei rate lunare, fara dobanda.

“Introducerea platii in rate este un rezultat al acestui proces de diversificare, avand ca obiectiv cresterea numarului de tranzactii incheiate pe Okazii.ro. Inca de la inceput, in acest sistem sunt incluse mai mult de 120.000 de produse cu preturi de peste 100 de lei, din principalele categorii de pe Okazii.ro: Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere si electronice, Jocuri video, Muzica, Universul copiilor, Librarie, Arta si obiecte de colectie, Casa si gradina, Sport si Auto-moto, piese, accesorii.

Datorita parteneriatului cu Garanti Bank, Okazii.ro le va oferi utilizatorilor proprii posibilitatea sa aplice online pentru obtinerea unui Bonus Card. Odata cu cardul de credit, clientii vor primi si un cadou in valoare de 50 de lei. Aceasta suma poate fi folosita exclusiv pentru cumparaturi pe Okazii.ro.

Principalii concurenti ai Okazii.ro sunt OLX.ro, Tocmai.ro sau Anuntul.ro.

SURSA:
wall-street.ro

AUTOR: Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: